Velkomstbonus kommer snart
Motta

Anmeldelse av Hexabet sin bookmaker 2024

4.5/5
Konkurransedyktig odds
Fordeler
 • Live streaming med Twitch
 • Godt utvalg av idretter
Ulemper
 • Ingen velkomstbonus

Velkommen til vår anmeldelse av Hexabet sportsbook! Som sportsentusiaster, vet vi hvor viktig det er med en solid bookmaker som gir deg gode odds, enkle innskudd og uttak, og en pålitelig plattform. I denne anmeldelsen skal vi ta en nærmere titt på Hexabets tilbud for sportsfans, fra troverdighet og sikkerhet til sportsbetting og live betting.

 

Troverdighet

Når det gjelder betting på nett, er troverdighet nøkkelen. Hexabet er lisensiert av Curacao eGaming, noe som sikrer at de opererer under strenge sikkerhets- og reguleringsstandarder. Selskapets hovedkontor er registrert på Dr. H. Fergusonweg 1, Curacao, og denne lisensen gir spillerne trygghet i at deres data og midler håndteres forsvarlig.

Nettside

Hexabet

Velkomstbonus

Ingen

Idretter

40+

Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Skrill, Neteller, Krypto

App

Ja

Kundeservice

E-post, live chat

Lisens

Curacao eGaming

 

Er Hexabet lovlig?

Ja, Hexabet opererer lovlig under lisens fra Curacao eGaming. Denne lisensen forsikrer at Hexabet følger internasjonale standarder for spill og sikkerhet. For spørsmål eller assistanse, kan kundeservice kontaktes via e-post på support@hexabet.io.

Er Hexabet pålitelig?

Hexabet sikrer sine brukere med SSL-sertifikater for å beskytte all dataoverføring. Deres verifikasjonsprosess er grundig, og de følger de høyeste AML-reguleringer for å motvirke hvitvasking. Ansvarlig spill er også et fokusområde, med tiltak på plass for å beskytte sårbare spillere.

 

Velkomstbonus

Når det gjelder sportsbetting, er det vanlig at bookmakere har generøse velkomstbonuser for å tiltrekke seg nye spillere. Dessverre tilbyr ikke Hexabet noen spesifikke oddsbonuser. Dette er et minus for nye spillere som ser etter en god start på plattformen, og det gjør Hexabet mindre attraktiv for de som først og fremst er interessert i sportsbetting.

 

Andre tilbud og kampanjer

Hexabet tilbyr heller ingen spesifikke kampanjer eller bonuser for sportsbetting. Dette er skuffende og kan være en ulempe for sportsbettors som forventer kontinuerlige tilbud for å forbedre spillopplevelsen. Mangelen på slike kampanjer kan gjøre plattformen mindre appellerende for de mest dedikerte spillerne.

 

Registreringsprosess hos Hexabet

Hexabet

Registreringen hos Hexabet er rask og enkel. For å komme i gang må du følge disse enkle trinnene:

 1. Klikk på «Bli med nå».
 2. Fyll inn e-post, brukernavn, passord, land og valuta, eller velg å logge inn med Google eller Twitch.
 3. Gjør et innskudd, og du er klar til å begynne å spille.

Hele prosessen er enkel og tar bare noen få minutter, spesielt praktisk med muligheten for å registrere seg via Google eller Twitch.

 

Innskudd og uttak

Hexabet tilbyr flere metoder for innskudd og uttak, noe som gjør det fleksibelt for spillere. Her er en oversikt over tilgjengelige metoder:

Metode

Innskudd

Uttak

Visa

Ja

Ja

MiFinity

Ja

Ja

Skrill

Ja

Nei

Bankoverføring

Nei

Ja

Crypto (TRC20, BTC, ETH, Doge, LTC)

Ja

Ja

Neteller

Ja

Nei

Paysafecard

Ja

Nei

For små innskudd og uttak er Visa og e-lommebøker ideelle, mens kryptovaluta passer bedre for storspillere som ønsker høyere grenser.

 

Sportsbetting hos Hexabet

Hexabet tilbyr et bredt utvalg av sportsgrener for betting, noe som vil tilfredsstille de fleste sportsfans. Du finner alt fra fotball og tennis til mer nisjesporter som dart og snooker. De dekker populære ligaer som Premier League, La Liga, NBA og NFL, noe som gir deg muligheten til å satse på de største og mest spennende kampene.

Plattformen deres er intuitiv og lett å navigere, så det er enkelt å finne og plassere spill på favorittkampene dine. Hexabet gir deg en solid sportsbettingopplevelse med et godt utvalg og brukervennlig grensesnitt.

 

Live betting

Hexabet

Live betting er en viktig del av moderne sportsbetting, og Hexabet skuffer ikke på dette området. Du kan satse på en rekke sporter i sanntid, inkludert fotball, tennis og basketball.

En ekstra kul funksjon er muligheten til å satse på FIFA-kamper, som streames live fra Twitch direkte på siden. Dette gir en unik og spennende opplevelse for sportsfans som ønsker å være en del av handlingen mens den utfolder seg.

 

Mobilopplevelse

Hexabet har en godt optimalisert mobilversjon av nettsiden, som fungerer utmerket på både Android og iOS-enheter. Selv om de ikke har en dedikert app, gir mobilversjonen en sømløs opplevelse, slik at du kan plassere spill uansett hvor du befinner deg.

 

Hexabet odds og markeder

Hexabet tilbyr konkurransedyktige odds på en rekke markeder. Gjennomsnittlig oddsrate ligger rundt industristandarden, med muligheter for både pre-match og live betting.

Du finner markeder for alt fra kampvinner og over/under til spesifikke hendelser som første målscorer og antall hjørnespark. Dette gir spillere en god bredde av alternativer å velge mellom, uansett hvilken type spill de foretrekker.

 

Fordeler og ulemper

Når du vurderer å registrere deg hos en bookmaker, er det viktig å veie fordeler og ulemper for å sikre at plattformen oppfyller dine behov og preferanser. Her er en oversikt over hva Hexabet har å tilby, samt noen av områdene hvor de kan forbedre seg:

 

Ratings
Samlet Vurdering
4.5/5
 • Tillit og Rettferdighet
  5/5
 • Spill og Programvare
  4/5
 • Bonuser og Kampanjer
  5/5
 • Kundeservice
  4/5
FAQ. Ofte stilte spørsmål