Velkomstbonus kommer snart
Motta

Personvernerklæring

Omfanget av retningslinjene

Vi i bookiesnorge.tv er veldig klar over hvor viktig personvernet ditt er for både deg og oss, og derfor er vi opptatt av å beskytte personvernet ditt fremfor alt. Vi ønsker at du skal bli kjent med hvordan og hvorfor vi blant annet samler inn, bruker og utleverer både ikke-personlig og personlig informasjon. Denne personvernerklæringen er nøye utarbeidet for å informere deg som er kunde hos bookiesnorge.tv og som er bekymret for personvernet ditt på nettet. Formålet med disse retningslinjene er å tydelig forklare vår personvernpraksis når det gjelder informasjonsinnsamlingsprosesser, bruk, sikring og deling av bookiesnorge.tvs nettsted, tjenester, produkter og nettsteder for andre eiendommer og tjenester som eies og drives av oss. Vi har utarbeidet disse retningslinjene for å forklare hvilken informasjon vi samler inn fra deg, hvordan den brukes, avsløres og hvordan den beskyttes når den er samlet inn. Vi oppfordrer deg til å lese denne personvernerklæringen nøye.

 

Ditt samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du frivillig til innsamling, bruk og utlevering av opplysningene dine, slik det er tydelig angitt i denne personvernerklæringen. Hvis du ikke samtykker til innsamling, bruk og utlevering av personopplysningene dine i henhold til disse retningslinjene, har du ikke lov til å bruke nettstedet vårt.

 

Innsamling av informasjon

Data kan samles inn fra besøkende eller brukere som registrerer seg og bruker nettstedet vårt. Denne innsamlede informasjonen kan klassifiseres som enten ikke-personlig eller personlig informasjon.

 

Ikke-personlig og aggregert informasjon

Dette er informasjon som ikke oppgis direkte av deg. Det er utelukkende data som samles inn gjennom undersøkelser, besøk og aktiviteter på nettstedet vårt, og som ikke sier noe om hvem du er personlig. Som besøkende kan du delta i kundeundersøkelser som vanligvis er anonyme, med mindre annet er oppgitt. Vi utfører statistiske analyser av de besøkendes bevegelser og aktiviteter for bedre å forstå hva som interesserer dem og måle bruken av ulike deler av nettstedet. Ikke-personlig informasjon kan aggregeres og deretter gis til tredjeparter for formål og evaluering. Ikke-personlig informasjon inkluderer:

- Din bruk og aktivitetsutvikling på nettstedet.

- Nøyaktig dato og klokkeslett for når du besøkte nettstedet.

- Den generelle geografiske plasseringen der datamaskinen din befinner seg.

- Hvilken type internettenhet du bruker for å få tilgang til nettstedet.

- Serveren som brukes til internettforbindelsen.

- Nettsteder du kom fra.

- Sider på nettstedet vårt du besøker og forlater.

 

Personlig informasjon

Ikke-personlig informasjon er indirekte og samles inn og brukes til å gjøre brukeropplevelsen bedre og mer tiltalende for allmennheten. Personopplysninger er opplysninger du oppgir frivillig, og de er hovedsakelig rettet mot å dekke spesifikke brukerbehov. Opplysningene består av din unike personlige identitet som du som bruker oppgir til bookiesnorge.tv og våre tilknyttede tredjeparter, og vil ikke bli utlevert til andre organisasjoner med mindre annet er angitt i denne personvernerklæringen. Når du registrerer deg på nettstedet vårt, fyller ut spørreundersøkelsen vår eller endrer informasjonen din på nettstedet vårt, gir du oss dine personlige opplysninger, som vil bli brukt til markedsføringsprogrammer som er laget spesielt for å gi deg spesialtilbud. Personopplysninger kan samles inn ved registreringer, nettbaserte undersøkelser, søknader, informasjonsforespørsler, reservasjoner og registreringer som samles inn av våre tilknyttede partnere som deler informasjon med oss, avhengig av hvor mye informasjon du oppgir og hvilke forespørsler du har. Informasjonen som samles inn og oppbevares, og som avslører dine identifikasjonsegenskaper og kontaktinformasjon, kan være fødenavn, e-postadresse, hjemmeadresse, telefonnummer, kredittkortinformasjon, transaksjonshistorikk og andre frivillige preferanser du har oppgitt. Brukerinformasjon lagres og brukes på en sikker og trygg måte til ulike formål, og vil ikke bli delt eller solgt til tredjeparter av noe slag, på noen måte, når som helst. Akseptable grunner til at denne informasjonen kan brukes inkluderer:

  • For å etterkomme forespørsler fra myndigheter eller politimyndigheter og juridiske, administrative og regulatoriske krav fra andre myndigheter.
  • For å overholde en rettskjennelse eller en stevning, ransakingsordre og andre juridiske prosesser for å beskytte og forsvare (navn) i forbindelse med juridiske krav eller tvister.
  • Registrering i våre ekskluderingsprogrammer for ansvarlig spilling.
  • For å beskytte og forsvare (navn), datterselskaper, tilknyttede selskaper, gjester, interessenter, ansatte, styremedlemmer og agenter i forbindelse med søksmål, krav eller tvister.
  • For å oppfylle eventuelle kontraktsmessige forpliktelser til å kompensere leverandører, allianser, forretningspartnere eller tredjeparter i forbindelse med søksmål eller tvister.
  • For å forhindre ulovlige handlinger på nettstedet vårt, inkludert svindel og annen kriminalitet.
  • For å hindre at mindreårige får ulovlig tilgang til og bruker nettstedet vårt.

 

Bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler er en samling av små tekstfiler som lagres midlertidig i nettleseren som brukes når du besøker nettstedet vårt, og de er en nøkkelkomponent for at nettstedet vårt skal fungere korrekt. De samler inn statistiske data om brukertilgang til nettstedet og er lite inngripende. Informasjonskapsler registrerer besøkte sider, åpnede lenker, nedlastinger, nettsteder som er besøkt før og etter dette nettstedet, og andre aktiviteter på nettstedet. Dataene som mottas ved bruk av informasjonskapsler, er ment å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet. Formålet er å gjøre tilbudene til bestemte brukere mer praktiske og personlige. Noen informasjonskapsler brukes også for å sikre integriteten ved kjøp. Informasjonskapsler kan ikke fastslå hvem en person er. I stedet gir de en rekke opplysninger, blant annet om antall brukere som har besøkt nettstedet vårt, hvilke sider de har besøkt og om tekniske problemer. Informasjonskapsler plasseres automatisk på din elektroniske enhet når du bruker nettstedet vårt, men du kan begrense dem ved hjelp av nettleserinnstillingene. Du står fritt til å godta eller avvise bruken av informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din. Å avvise informasjonskapsler kan imidlertid begrense visse funksjoner på nettstedet, inkludert noen interaktive funksjoner som kanskje ikke fungerer som de skal mens du er aktiv på nettstedet.

 

Beskyttelse av mindreårige

nettstedet bookiesnorge.tv markedsføres ikke til eller er beregnet på personer under 18 år eller den lovlige myndighetsalderen i landet der de bor. Vi samler ikke bevisst eller forsettlig inn identifiserbar informasjon fra eller med sikte på å markedsføre til mindreårige eller andre som ikke har lovlig kapasitet til å delta i nettbaserte spillaktiviteter. Det er strengt forbudt for mindreårige å bruke dette nettstedet eller noen av dets tjenester. Anta at du blir informert om at en person under 18 år har gitt oss identifiserbar informasjon. Vi ber om at du ikke nøler med å kontakte oss slik at vi kan finne informasjonen som må slettes. Alle som velger å bruke dette nettstedet eller relaterte tjenester, går god for at de er over 18 år.

 

Endring av informasjon og anmodning om å melde seg ut

Du, brukerne, har rett til å ta valg om hvordan vi samler inn, bruker og utleverer personopplysningene dine, og vi respekterer dette. Du kan når som helst gjennomgå, oppdatere, korrigere, slette eller endre preferansene dine ved å sende en forespørsel til vår e-postadresse.

Hvis du ikke ønsker å motta forespørsler, e-poster eller noen form for kontakt angående nettstedet vårt og tilknyttede tjenester, kan du reservere deg mot å motta reklame- eller markedsføringskontakt ved å sende en skriftlig melding til vår e-postadresse. Hvis du ikke ønsker at vi skal fortsette å utlevere personopplysningene dine til våre tredjeparts forretningspartnere og tilknyttede selskaper, kan du sende oss en e-post.

 

Endringer i denne personvernerklæringen

bookiesnorge.tv forbeholder seg retten til å endre, oppdatere, modifisere eller endre denne personvernerklæringen når som helst, uten forvarsel og uansett årsak. Besøk og bruk av dette nettstedet innebærer at brukeren aksepterer disse retningslinjene. Eventuelle endringer i disse retningslinjene trer i kraft umiddelbart og gjelder så snart de er publisert. Registrerte brukere vil bli varslet via e-post når det skjer vesentlige endringer i håndteringen av personopplysningene dine. Ellers vil et varsel vises på relevante områder på nettstedet vårt. Det er ikke sikkert at brukere blir varslet om mindre vesentlige endringer. Når du går inn på nettstedet vårt etter en endring av denne personvernerklæringen, godtar du at alle personopplysninger som samles inn om deg via nettstedet vårt etter at den reviderte personvernerklæringen er publisert, er underlagt vilkårene i den reviderte personvernerklæringen. Vi oppfordrer deg til å gå gjennom denne personvernerklæringen med jevne mellomrom når du besøker nettstedet vårt for å se etter oppdateringer, ettersom den er i samsvar med endringer i vår forretningspraksis, drift og nye krav.

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller hvordan vi håndterer personopplysningene dine, kan du sende oss en e-post.