Velkomstbonus kommer snart
Motta

Innskuddsbonus

Filter
No bonuses has been posted yet. You can check out other available ones below.
Other available bonuses:
 • Bonus
  100% Velkomstbonus hos opptil 1000 KR
  Megapari vet at spillere liker litt ekstra å rutte med, og de gir nye kunder hos seg en god start…
 • Bonus
  150 % velkomstbonus opptil €2000
  Slotman er en superhelt, ikke bare i design og stil, samt maskot, men også i form av de herlige tilbud…
 • Bonus
  Lilibet Velkomstbonus
  Lilibet tilbyr en førsteklasses plattform for oddsspill, så det skulle bare mangle at de ikke hadde en skikkelig bonus til…
 • Bonus
  Cyber.bet – Velkomstbonus for sport
  Cyber.bet er en relativt ny bettingside som tilbyr sine tjenester for norske spillere. Siden ble lansert i 2019 og i…
 • Bonus
  Betsafe bonus – Velkomstbonus for sport
  Betsafe – en gigant på det norske markedet. De aller fleste i Norge har hørt om Betsafe. Dette er en…
 • Bonus
  Rizk – Velkomstbonus for sport
  Vi har hatt gleden av å se nærmere på Rizk, et godt etablert selskap som tilbyr sine tjenester til norske…
 • Bonus
  Nordicbet – Velkomstbonus for sport
  Bli med og sjekk ut en av de mest populære bettingsidene i Norge. Vi snakker naturligvis om Nordicbet – en…
 • Bonus
  ComeOn – Velkomstbonus for sport
  ComeOn er et svært kjent og populært navn i Norge. Det er få norske spillere som ikke har hørt navnet,…
 • Bonus
  Unibet – Velkomstbonus for sport
  De aller fleste som spiller på sport i Norge har utvilsomt hørt om Unibet. Dette er en aktør som virkelig…

Beste innskuddsbonuser fra bookmakere på nett

La oss først se nærmere på hva en innskuddsbonus faktisk er. De aller fleste som pleier å spille på nettet vet nok allerede hva det dreier seg, men det er uansett greit å få en omfattende forklaring når det kommer til innskuddsbonuser.

En innskuddsbonus er helt enkelt et insentiv som benyttes av bettingsider for å få spillere til å gjøre innskudd og spille på siden deres. Bonusene som tilbys varierer veldig når det kommer til størrelse og verdi, i tillegg til at det finnes ulike kriterier for å aktivere en slik bonus.

Blant annet kreves det ulike krav til innskudd, ettersom bettingsider vil legge til et krav til minimum innskudd som må oppfylles for å aktivere bonusen. Hvor mye bonuspenger du vil motta avhenger også av hvor mye bettingsider er villige til å maksimalt kreditere. Det vil naturligvis være nevnt i en bestemt bonus, så du vil raskt finne ut hva som kreves og hvor mye bonuspenger du kan hente.

Bonuspengene du vil motta krediteres vanligvis med en gang innskuddet ditt er vellykket. Du kan deretter spille på dine favoritter.

Vær imidlertid oppmerksom på omsetningskravet følger med bonusen. Dette kravet avgjør hvor mange ganger du må spille for pengebonuser før du kan ta ut eventelle gevinster. Du vil finne informasjon om omsetningskravet i oversikten for den aktuelle bonusen.

Spillere fra Norge har utallige innskuddsbonuser å velge mellom på flere ulike bettingsider. Det gjelder bare å finne de beste bonusene som gir deg mest verdi for innskuddsbeløpet du setter inn.

De beste innskuddsbonusene fra bookmakere

Innskuddsbonus er noe som kommer i ulike varianter, og de varierer veldig når det kommer til hvor mange prosent bonus du vil motta av innskuddet du foretar deg. Bonustilbud inkluderer ulike prosentandeler og de strekker seg ofte helt opp til 500 %. Nedenfor finner du noen av de vanligste prosentandelene som tilbys:

 • 100 % bonus
 • 200 % bonus
 • 400 % bonus
 • 500 % bonus

Som du kan se er det nokså store forskjeller i hva som tilbys. En bettingside kan gi deg 100 % bonus mens en annen bettingside kan gi deg 500 % bonus. La oss se nærmere på et eksempel for et bonustilbud som gir 100 % bonus. Det betyr med andre ord at en bettingside vil matche innskuddet ditt.

Hvis du setter inn 1000 kr, vil du motta 1000 kr ekstra bonuspenger som du kan bruke til å spille på en bettingside. Totalt har du altså 2000 kr å spille med.

Verdiene er store og det er derfor ikke rart at spillere fra Norge elsker disse bonusene.

Markedets beste innskuddsbonus nå

Ettersom en bettingside naturligvis vil gjøre sitt beste for å beskytte seg selv samtidig som de tilbyr en så attraktiv bonus som mulig, vil de alltid ha et maksimalt beløp som kan aktiveres.

I eksempelet ovenfor er det maksimale som utbetales i form av bonuspenger 1000 kr. Disse maksbeløpene vil variere fra bettingside til bettingside, og de vil til syvende og sist avgjøre hvor stor verdi en bonus vil ha.

I disse dager er de beste bonustilbud på markedet de som gir spillere 500 %. Disse har imidlertid lavere maksbeløp, ettersom prosentandelen er så høy. Et typisk velkomstbonus på en bettingside er 500 % opptil 500 kr. Det betyr med andre ord at du bare trenger å gjøre et innskudd på 100 kr for å aktivere maksimal bonus på 500 kr.

Dette er altså en innskuddsbonus som som gir deg svært god verdi for innskuddet ditt, og du kan spille på odds med ekstra penger.

Hva kjennetegner de beste innskuddsbonusene? 

På markedet i Norge finnes det bra bonuser og det finnes bonuser som anses som de beste bonusene. Forskjellen på disse er markant, og det er mange ulike faktorer som skiller bonuser fra bra til best.

Nedenfor finner du noen av de viktigste faktorene som avgjør om en innskuddsbonus kan anses blant de beste bonusene på markedet.

Ingen eller lave omsetningskrav

Spillere fra Norge elsker bonuser som kommer uten eller med lave omsetningskrav, og det er ikke rart. Høye omsetningskrav kan virke veldig skremmende, og man er ofte redd for at man ikke engang har en sjanse til å fullføre kravet slik at man får tatt ut penger.

Derfor er pengebonuser som kommer uten omsetningskrav definitivt å foretrekke. En slik bonus lar deg ta ut eventuelle gevinster med en gang, uten å måtte spille i mange timer for å fullføre et omsetningskrav.

Det er naturlig at disse er å foretrekke, men det er viktig å bite seg merke i at slike bonuser også kommer med bonusvilkår. En slik bonus vil ofte ha et maksimalt beløp du kan ta ut, som for eksempel 1000 kr.

De beste bonusene på markedet er definitivt inkludert i denne kategorien, og pengebonuser uten omsetningskrav vil alltid være noe spillere er på utkikk etter.

En bettingside kan også tilby en innskuddsbonus eller bonus med lavere omsetningskrav enn vanlig. Vanligvis vil en bettingside tilby omsetningskrav på rundt 10 ganger ved spill på sport, men enkelte bettingsider tilbyr bonuser med omsetningskrav så lave som 4 ganger.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruke for å aktivere innskuddsbonusen?

Når det kommer til innskuddsbonus kreves det naturligvis at du gjør et innskudd for å aktivere bonusen og begynne å spille. Det er dermed viktig at bettingsiden du har valgt tilbyr så mange betalingsmetoder som mulig for å aktivere bonusen.

En rekke bettingsider på markedet ekskluderer en rekke metoder for innskudd fra å aktivere bonus. Disse sidene bør man helst unngå. Vi er vel alle på utkikk etter en smidig og enkel brukeropplevelse, og derfor er det viktig å velge blant de beste bettingsidene, hvor så og si alle betalingsmetodene kan aktivere innskuddsbonus.

Noen av de mest populære betalingsmetodene som Visa og Neosurf bør definitivt være inkludert for å aktivere innskuddsbonus. Det samme gjelder også når det kommer til aktivering av velkomstbonus. Mange bettingsider har egne vilkår for velkomstbonus, hvor de ofte ekskluderer ytterligere metoder.

Selv om de beste bettingsidene gjør sitt ytterste for å inkludere så mange metoder som mulig for å aktivere innskuddsbonus, bør du fortsatt være oppmerksom på at det kan være noen metoder som ikke er inkludert for å motta innskuddsbonus.

Sjekk derfor alltid vilkårene før du fullfører registreringen på en bettingside for å unngå kjipe overraskelser.

Hvor mye må jeg sette inn for å aktivere tilbudet?

Hvor mye penger du må sette inn for å aktivere en innskuddsbonus avhenger av hvilken side du spiller på. De beste sidene vil ha minimumskravet for innskuddsbonus veldig lavt, og i de fleste tilfellene er kravet det generelle minimumskravet for bettingsiden, ofte rundt 100 kr.

Noen sider krever imidlertid at du setter inn mer penger for å aktivere en innskuddsbonus. Det skjer ofte ved spesielle anledninger hvor de tilbyr en innskuddsbonus av større verdi, hvor de ønsker at spillere som ønsker å dra nytte av bonusen faktisk gjør sitt for å aktivere nevnte bonus.

Spillere har dog egne preferanser, og noen spillere foretrekker innskuddsbonus med lave minimumskrav til innskudd, mens andre foretrekker innskuddsbonus med høyere minimumskrav for ekstra verdi. Hvilken bonus som er den beste er derfor opp til hver enkelt.

Hvilke spill kan jeg bruke innskuddsbonusen på?

Dette er en faktor som er spesielt viktig hvis en bonus du har aktivert kommer med omsetningskrav. De fleste bettingsider har egne vilkår når det kommer hvor du kan spille med en innskuddsbonus. Enkelte markeder eller idretter kan være ekskludert eller kraftig redusert når det kommer til å bidra mot omsetningskrav.

Det betyr at du må bruke mye lengre tid på å fullføre omsetningskrav når du spiller slike spill med bonus. Eller i enkelte tilfeller vil de ikke bidra mot omsetningskrav i det hele tatt.

De beste bettingsidene har imidlertid inkludert de fleste spillene i lobbyen for spill med bonus. Noe som betyr at du kan spille på de fleste idretter og markeder med en innskuddsbonus eller bonus, og samtidig jobbe med å fullføre omsetningskravet.

Hvis du aktiverer en innskuddsbonus uten omsetningskrav kan du spille på hvilket som helst spill. Du kan slå deg løs og spille på dine favoritter, uten å være redd for at innsatsene dine ikke teller mot et eventuelt omsetningskrav.

Hva må jeg gjøre for å aktivere en bookmaker innskuddsbonus? 

Prosessen for å dra nytte av en innskuddsbonus hos en bookmaker er svært enkel. Det er noe alle spillere vil få til, og de beste sidene har en utrolig enkel registreringsprosess og innskuddsprosess.

Nedenfor finner du trinnene for å aktivere en innskuddsbonus.

Opprette en konto på en bettingside

Først og fremst må du opprette en konto på din foretrukne bettingside. Du trykker deg helt enkelt inn på den aktuelle siden og starter registreringsprosessen. Det gjør du vanligvis ved å trykke på knappen der det står «Åpne konto» eller «Registrer».

Fyll deretter inn personlig informasjon som navn, adresse, mobilnummer osv. Du må også fylle inn ønsket passord. Fullfør når du er klar. Hvis alt ser bra ut vil kontoen din være klar innen få sekunder.

Gjøre et kvalifiserende innskudd

Når du har opprettet en konto trenger du bare gjøre et kvalifiserende innskudd for å aktivere en innskuddsbonus. Det betyr at du må sette inn penger i henhold til minimumskravet for aktuell innskuddsbonus. Velg din foretrukne betalingsmetode og gjør et innskudd for å dra nytte av bonusen.

Prøv lykken med bonusen din

Når innskuddet er vellykket og du har penger på kontoen din, vil du motta bonusen automatisk slik at du får enda mer penger å spille med. Prøv lykken på de beste idrettene på markedet!

Hvem bør dra nytte av en innskuddsbonus? 

Selv om en innskuddsbonus kan by på mer penger å spille med og dermed også underholdning over en lengre periode, er det imidlertid ikke alle som vil få like mye glede av et slikt tilbud.

En innskuddsbonus kommer, som nevnt, vanligvis med omsetningskrav, noe som ikke er veldig aktuelt for spillere som ønsker å ha friheten til å ut eventuelle gevinster med en gang. Det er ikke alle som liker å ha ulike bonusvilkår hengende over seg når de satser på odds og sport.

Det er med andre ord opp til hver enkelt spiller om de ønsker å aktivere en innskuddsbonus eller ikke.

På hvilken bettingside finner jeg best innskuddsbonus? 

For å finne beste innskuddsbonus kreves det grundige undersøkelser av enhver bettingside på markedet som tilbyr innskuddsbonus. Som du kanskje kan tenke deg til er det nesten umulig å gå gjennom hver enkelt bettingside som tilbyr innskuddsbonus. Det finnes nemlig utallige sider å velge mellom.

Heldigvis er hjelpen nær. Vi har gjort vårt beste for å gjøre jobben enkel for deg, og derfor har vi sett nærmere på en rekke bettingsider for å finne best innskuddsbonus for deg.

Du trenger helt enkelt bare velge en bettingside fra vår liste over anbefalte sider, registreringen må du stå for selv, gjøre et kvalifiserende innskudd og dra nytte av den velkomstbonus som tilbys.

FAQ. Ofte stilte spørsmål
 • Hva er en bonus med fokus på sport?  

  En bonus med fokus på sport er blant de beste bonustilbudene på markedet, spesielt for spillere som foretrekker betting på odds. Det finnes et bredt utvalg av bettingsider som tilbyr fantastiske innskuddsbonuser, pengebonuser og mye mer.

 • Kan jeg dra nytte av en innskuddsbonus om jeg allerede har en konto? 

  Absolutt, de fleste bettingsider tilbyr en innskuddsbonus ved flere anledninger. Innskuddsbonusene er tilgjengelige ved ditt første innskudd som en del av en velkomstbonus, eller bonusene kan krediteres når det arrangeres store sportsturneringer, blant annet.

 • Er det mulig å aktivere en innskuddsbonus uten krav til omsetning?

  Det finnes definitivt innskuddsbonuser med ingen omsetningskrav. Det kan dog være litt krevende å finne slike bonuser, ettersom det ikke er så mange bettingsider som byr på en slik innskuddsbonus. På siden vår vil du finne bettingsider som tilbyr bonuser med lave eller ingen omsetningskrav.

 • Kan jeg trygt aktivere en velkomstbonus? 

  Ja, det er trygt og sikkert å aktivere en velkomstbonus. Bare sørg for at du gjør innskudd på en lisensiert og pålitelig bookmaker. Når du har gjort det vil du motta bonusen og du kan spille på odds med ekstra penger.