Velkomstbonus kommer snart
Motta

Velkomstbonus

(11)
Filter
 • Bonus
  100% Velkomstbonus hos opptil 1000 KR
  Megapari vet at spillere liker litt ekstra å rutte med, og de gir nye kunder hos seg en god start…
 • Bonus
  150 % velkomstbonus opptil €2000
  Slotman er en superhelt, ikke bare i design og stil, samt maskot, men også i form av de herlige tilbud…
 • Bonus
  Lilibet Velkomstbonus
  Lilibet tilbyr en førsteklasses plattform for oddsspill, så det skulle bare mangle at de ikke hadde en skikkelig bonus til…
 • Bonus
  888Sport – Velkomstbonus for sport
  888Sport er en bettingside med lang fartstid i bransjen. De er kanskje ikke de mest kjente og populære blant norske…
 • Bonus
  Cyber.bet – Velkomstbonus for sport
  Cyber.bet er en relativt ny bettingside som tilbyr sine tjenester for norske spillere. Siden ble lansert i 2019 og i…
 • Bonus
  Betsafe bonus – Velkomstbonus for sport
  Betsafe – en gigant på det norske markedet. De aller fleste i Norge har hørt om Betsafe. Dette er en…
 • Bonus
  Rizk – Velkomstbonus for sport
  Vi har hatt gleden av å se nærmere på Rizk, et godt etablert selskap som tilbyr sine tjenester til norske…
 • Bonus
  Nordicbet – Velkomstbonus for sport
  Bli med og sjekk ut en av de mest populære bettingsidene i Norge. Vi snakker naturligvis om Nordicbet – en…
 • Bonus
  ComeOn – Velkomstbonus for sport
  ComeOn er et svært kjent og populært navn i Norge. Det er få norske spillere som ikke har hørt navnet,…
 • Bonus
  Unibet – Velkomstbonus for sport
  De aller fleste som spiller på sport i Norge har utvilsomt hørt om Unibet. Dette er en aktør som virkelig…
 • Bonus
  Betsson – Velkomstbonus for sport
  Betsson er utvilsomt en av de største aktørene i Norge, og de har i en årrekke vært blant de mest…

Velkomstbonus

Bonuser er noe allle er på utkikk etter. Det er for så vidt heller ikke rart, ettersom en velkomstbonus på nett virkelig kan bidra til å forbedre spillopplevelsen på nett. Sjekk ut denne artikkelen for å lese mer om hvilke bonuser som venter på bookmakere på nett, og velg en velkomstbonus som passer best for deg.

Konkurransen blant ulike bookmakere i Norge er i dag veldig stor, og for å skille seg ut byr derfor bookmakere ofte på en velkomstgave til nye norske spillere. Disse kommer ofte i form av gratis penger eller en innskuddsbonus, som vi begge vil se nærmere på litt lenger ned i artikkelen.

Det er ingen tvil om at dagens marked raskt kan overopphetes, men det er da viktig å vite hvilken bonus man bør holde utkikk etter. Det finnes mange ulike bonuser for spillere bosatt i den norske stat, og det dreier seg om å gjøre et innskudd som gjør at man kan kvalifisere for en slik velkomstbonus.

Bonuser vil alltid være i fokus hos bookmakere på nett, og du kan derfor være trygg på at det alltid vil være en velkomstbonus tilgjengelig for deg. Du trenger helt enkelt bare finne en passende bookmaker som tilbyr en velkomstbonus du er på utkikk etter.

Sjekk ut vår artikkel for å finne beste velkomstbonus på nett, og velg bonuser som passer deg best for å få en best mulig opplevelse når du spiller på nett.

 

Forskjellige velkomstbonuser på markedet

Populære typer velkomstbonuser, bookiesnorge.tv

For spillere bosatt i den norske stat finnes det i dag mange ulike bonuser å velge mellom. En velkomstbonus er noe alle kan dra nytte av og vil utvilsomt bidra til en uforglemmelig opplevelse.

Bare gjør et innskudd av det som kreves minimum og se frem til å motta mer penger for å vedde på dine favoritter. Det dreier seg til syvende og sist om ekstra penger som du kan dra svært godt nytte av – ikke gå glipp av en velkomstbonus!

Innskuddsbonus

Innskuddsbonus er utvilsomt den mest populære og ettertraktede formen for bonus som bookmakere vil by på i dag. Det finnes utallige ulike varianter og det er derfor ikke like lett å finne den beste.

En innskuddsbonus dreier seg i all hovedsak om å belønne spillere som gjør et innskudd. Det er som regel i form av at en viss prosentandel av innskuddet blir kreditert i form av et bonusbeløp. Dette er kreditt som spillere kan bruke til å spille på nett.

Norske spillere elsker slike tilbud, og innskuddsbonuser er derfor å finne på de aller fleste bookmakere som tilbyr sine tjenester i Norge. Hvor mye bookmakere har å by på er veldig forskjellig, og maksimum bonus vil variere veldig.

Et eksempel på en slik bonus er 100 % bonus opptil 1000 kr. Det betyr med andre ord at hvis en spiller gjør et innskudd på 1000 kr, vil de få 1000 kr bonus. Spillere kan dermed få store mengde penger å spille med.

Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at mange bookmakere kun krediterer en slik bonus hvis du setter inn beløpet som kreves minimum. Bonuser er ofte koblet i systemet slik at de kun aktiveres automatisk ved et visst beløp.

Mange bookmakere tilbyr også flere innskuddsbonuser, slik at du ikke bare kan aktivere en bonus på ditt første innskudd, men også på ditt neste. Når du har gjort ditt neste innskudd vil du igjen motta et attraktivt tilbud, avhengig av hvilken bookmaker du spiller på.

Uansett hvor du velger å spille er det uansett viktig å gå gjennom en nøye evaluering før du aktiverer en bonus. Det er viktig å finne ut om en bonus potensielt kan gi gevinster, samt hvilke omsetningskrav det dreier seg om.

Velkomstbonus på bookmakere i Norge vil stort sett alltid inkludere en slik bonus når du gjør ditt første innskudd. Hold utkikk etter en bonus for en ekstra herlig opplevelse!

Gratisspill

Gratisspill er noe som ofte krediteres i form av en velkomstbonus, og det innebærer i all hovedsak at du får en gratis innsats på utvalgte idretter eller markeder. Du kan plassere et gratisspill på nett i henhold til de vilkårene som gjelder for det aktuelle tilbudet.

Gratisspill er en form for bonus som ofte blir benyttet når det er salgsfremmende arrangementer tilgjengelig, som store fotballturneringer eller andre populære arrangementer.

En velkomstbonus på nett som inkluderer gratisspill vil definitivt gi deg en god start hos bookmakeren. Bonuser som dette sørger for at du får mer å spille med når du vil prøve lykken på dine favoritter innen sport og idrett.

Bonus uten krav til innskudd

Bonus uten krav til innskudd er utvilsomt en av de mest attraktive velkomstbonusene på nett. Dette er en bonus som krediteres helt gratis, uten at spillere må gjøre innskudd. Spillere trenger helt enkelt bare registrere seg hos den aktuelle bookmakeren.

Spillere har rett og slett sjansen til å aktivere en mengde penger, helt gratis, uten å måtte risikere sine egne penger. For å motta en slik bonus er det, som nevnt, i all hovedsak kun nødvendig å registrere en spillekonto.

Når det er gjort vil bonusen krediteres automatisk, og spillere kan benytte seg av bonuspenger når de spiller på sine favoritter.

Dette er en velkomstgave svært mange nordmenn vil sette pris på. Så, start registrering nå og dra nytte av disse fantastiske velkomstbonusene!

Cashback

Er du klar til å få penger tilbake? Utmerket, da er cashback en perfekt velkomstbonus for deg. Hvis du føler at du overopphetes og spillingen ikke går din vei, kan du se frem til å få penger tilbake ved hjelp av et slikt tilbud.

På den måten kan du vedde på sport uten å bekymre deg. Dette er tilbud som spillere fra den norske stat kan dra nytte av hos en rekke bookmakere på markedet.

Så, hvordan virker cashback? Vel, hvis gevinster uteblir og du taper en mengde penger, kan du se frem til å motta en viss prosentandel tilbake, enten i form av bonus eller ekte penger. Det dreier seg altså om at du får penger tilbake hvis du er uheldig!

En vanlig cashback som ofte tilbys på nett er 10 % opptil 1000 kr. Dette betyr med andre ord at du kan motta penger tilbake, opptil hele 1000 kr. Hvor mye penger du får tilbake avhenger dog av hvor mye du har tapt. Hvis du er uheldig og taper 10 000 kr, vil du få maksimum 1000 kr.

En rekke bookmakere har også et minimumsbeløp som krediteres når det kommer til cashback. Dette er ofte rundt 10 kr. Det dreier seg om å forhindre at for mange ber om svært lave beløp, ettersom prosessen er manuell for mange bookmakere.

Hvis du er på utkikk etter en god cashback trenger du neppe lete lenge. Det finnes utallige bookmakere som tilbyr slike tilbud etter fullført registrering. Så, prøv å vedde på dine favoritter i dag og få penger tilbake dersom lykken ikke står deg bi.

Generelle regler og vilkår for velkomstbonus

Når det kommer til velkomstbonus følger det som regel alltid med en rekke regler og vilkår. Hvilke regler som gjelder er naturligvis veldig varierende, og bookmakere vanligvis forskjellige vilkår de opererer med.

Før du aktiverer en velkomstbonus på nett bør du derfor alltid sørge for å lese vilkårene som gjelder, slik at du ikke støter på en ubehagelig overraskelse. Noen vilkår for bonuser som du bør gjøre deg ekstra godt kjent med er omsetningskrav, utløpstid og maksimal innsats.

Dette er utvilsomt de viktigste vilkårene å ta hensyn til på nett, og du vil finne informasjon om disse for den aktuelle velkomstbonus eller andre bonuser.

 

Hvorfor bør du aktivere en velkomstbonus?

Det finnes mange gode grunner til at du bør aktivere en velkomstbonus. Som du kanskje har lest i teksten allerede, finnes det flere ulike bonuser å velge mellom, og de har alle sine egne fordeler. Det dreier seg om å finne den som passer deg best.

Det er ingen tvil om at en bonus vil gagne spillopplevelsen din, ettersom du får ekstra å spille med i tillegg til ditt innskudd. Dette gjør at du kan vedde på flere ulike markeder og idretter, uten å risikere for mye av ditt eget innskudd.

Spillere fra den norske stat kan se frem til et marked preget av stor konkurranse, noe som innebærer at de får god valuta for pengene. Det gjør de fordi bookmakerne gjør sitt ytterste for å tilby en velkomstbonus som er så attraktivt som mulig. Det er trygt å si at markedet overopphetes, men det gagner til syvende og sist spillerne.

Ved å registrere deg på en trygg og sikker bookmaker kan du forvente å motta gratis bonuser og tilbud, i tillegg til en herlig bonus når du gjør innskudd. Det er kun viktig å gjennomgå en omfattende evaluering av bonus som venter, for å være sikker på at det er verdt å bruke tiden sin på.

Hvis du velger en bonus av ypperste kvalitet, kan du se frem til mye mer penger å benytte når du vil vedde på dine favoritter. Mange bookmakere tilbyr også ofte en egen applikasjon, hvor du enkelt får tilgang til både bonus, sportslobby og mye mer.

FAQ. Ofte stilte spørsmål