Velkomstbonus kommer snart
Motta

Om Oss

bookiesnorge.tv

Bookiesnorge.tv - Din beste venn i verden av online spill!

Spillindustrien vokser stadig ettersom antallet bookmakere rundt om i verden fortsetter å øke. Som et affiliate-nettsted for sportsbetting som søker å hjelpe spillentusiaster, er vårt oppdrag å etablere en førsteklasses plattform der du kan finne all informasjonen du trenger for å komme i gang som en storspiller.

Våre medlemmer

 • CEO Martins Lasmanis
  Martins Lasmanis
  CEO
  Med mer enn 10 års erfaring innen online markedsføring, og spesielt fokus på spilltilknytningssektoren over 5 år, er Martin Lasmanis en ekte ekspert i sin nisje. I dag er Martins visjon å bygge det største leadgeneratorselskapet i verden. Heldigvis har vi det perfekte teamet for å gjøre drømmen hans til virkelighet!
 • Head of Affiliates - Arturs Korolkovs
  Arturs Korolkovs
  Leder for tilknyttede selskaper
  Markedsføringsspesialist med 3 års erfaring innen affiliate- og sosiale medier-markedsføring i iGaming-bransjen. Hans dype forståelse av bransjen og dokumenterte erfaring med å drive vekst gjør ham til en viktig "spiller" på laget.

Priser og nominasjoner

Om teamet vårt

 • Vårt team av spilleksperter og forskere er alltid i forkant av spillet, og utforsker og analyserer de nyeste trendene for å veilede deg på din spillreise. Ved hjelp av pålitelige og profesjonelle data garanterer vi deg en førsteklasses spillopplevelse.
 • Innholdet vårt er vesentlig informativt, lærerikt og av høy kvalitet, målrettet designet av våre eksperter for å gi umiddelbare svar på lesernes og seernes spørsmål. Enten du er nybegynner eller profesjonell, har vi dekket deg ved å tilby verdifull instruksjon fra hvordan du kommer i gang til hvordan du finner spill av høy kvalitet, beregner odds og til slutt lykkes i denne bransjen.
 • Under seksjonen "Bookmakeranmeldelser" samler vi nøye inn og presenterer informasjon om bransjens beste spillplattformer. Enten du trenger veiledning om hvordan du gjør et innskudd, hvordan du får en bonus eller noe annet, vil våre gjennomgangsartikler gi deg den klarheten du trenger for å komme videre.
 • Kjernen i all vår teaminnsats er ønsket om å gi deg den mest overbevisende og informative dekningen av de stadig skiftende trendene i spillindustrien. I tillegg til vårt engasjement for ansvarlig spilling, gir vi deg også de siste nyhetene om skatteendringer, regler for nettspill og andre viktige temaer.

Hvor finner du oss?

Adresse: Nometņu iela 61, Rīga, LV-4201

Kontakt Oss