Velkomstbonus kommer snart
Motta

Roobet bookmaker anmeldelse

4.8/5
Fordeler
 • Konkurransedyktige odds
 • Variert markedsutvalg
 • Mobilvennlig plattform
 • Effektiv Live Betting-opplevelse
Ulemper
 • Begrensede betalingsalternativer
 • Eksklusivt kryptovalutatransaksjoner

Roobet, Etablert i 2018, er en moderne bookmaker som sikter seg på å være en bettingside for kryptovaluta, og legger vekt på Bitcoin- og Ethereum-transaksjoner. Skreddersydd for norske spillere, tilbyr den en unik spillopplevelse med et fint layout og rask betalingsbehandling. Plattformens eksklusivitet ligger i et VIP-opplegg, som appellerer til spillere med både lavinnsats og høyinnsats.

Roobet bookmaker

Sikkerhet hos Roobet

RooBet, lisensiert under Curacaos myndigheter, sikrer en trygg spillopplevelse. Mens den mangler store sponsorater med idrettsinstitusjoner, er dens forpliktelse til spillersikkerhet tydelig gjennom overholdelse av lisensbestemmelser. Fraværet av høyprofilerte sponsorater kan være en ulempe for de som søker omfattende sportstilknytning, men bookmakeren opprettholder et pålitelig spillmiljø.

📢 Nettside

Roobet.com

🎁 Velkomstbonus

N/A

⚽ Sporter

30+

💳 Betalingsmetode

Krypto, kort, elommebok og bankoverføring

📱 Mobil

Kun nettleser

💭 Kundetjeneste

Live chat, e-post

✅ Lisens

Curacao

Andre tilbud og kampanjer

RooBet henvender seg til sine brukere med en rekke fristende kampanjer. Fra en sjenerøs velkomstbonus til løpende belønninger for lojalitet, sikrer plattformen at brukerne blir godt belønnet for deres deltakelse. Her er en oversikt over de forskjellige kampanjene som er tilgjengelige for vanlige brukere:

 1.     Pågående kampanjer: RooBet opprettholder et dynamisk miljø med regelmessige kampanjer, som omfatter innskuddsbonuser og gratisspill, som tilfører verdi til fortsatt brukerengasjement.
 2.     Lojalitetsprogrammer: Dedikerte brukere nyter eksklusive fordeler gjennom RooBets lojalitetsprogrammer, med cashback, personlige bonuser og deltagelse i spesielle turneringer.
 3.     Verv-en-venn-bonus: Brukere kan forsterke belønningene sine ved å henvise venner, tjene bonuser basert på vennenes aktiviteter på plattformen.

RooBet henvender

Registrering hos Roobet

Begynn din RooBet-reise problemfritt med en enkel registreringsprosess. Følg disse instruksjonene:

 1.     Besøk nettstedet: Gå til det offisielle RooBet-nettstedet.
 2.     Klikk på «Registrer deg»: Finn «Registrer deg»-knappen på hjemmesiden og klikk på den.
 3.     Fyll ut detaljer: Oppgi nødvendige detaljer, inkludert brukernavn, passord og e-post.
 4.     Bekreft e-post: Fullfør e-postbekreftelsesprosessen sendt til din registrerte e-post.
 5.     Logg inn: Bruk opplysningene dine for å logge inn og begynne å satse.

Innskudd og uttak

RooBet aksepterer utelukkende Bitcoin og Ethereum for innskudd og uttak. Plattformens forpliktelse til kryptovalutatransaksjoner reflekterer en klar vekt på å imøtekomme preferansene til brukere som er engasjert i digitale valutaer som Bitcoin og Ethereum. Det er noe som er spennende, og som på mange måter viser oss hvor fremtiden ligger også!

Betalingsmetoder

Innskuddstid

Uttakstid

Ethereum

Umiddelbar

Umiddelbar

Bitcoin

Umiddelbar

Umiddelbar

Sports betting hos Roobet

RooBet utmerker seg i sine sportsspilltilbud, og omfatter et bredt spekter av sporter for å imøtekomme ulike preferanser. Brukere kan engasjere seg i fotball, basketball, tennis, hockey og forskjellige andre sportsmarkeder. Plattformen tilbyr et omfattende utvalg av spillalternativer innenfor hver sport, inkludert populære ligaer og arrangementer.

Med konkurransedyktige odds og et brukervennlig grensesnitt, sikrer RooBet en fin sportsspillopplevelse. Enten brukere foretrekker store internasjonale turneringer eller nisje sportsbegivenheter, er RooBets sportsspillplattform designet for å levere et omfattende og engasjerende spillmiljø.

Live betting

RooBet øker spenningen ved sportsbetting med livebetting-funksjonen. Brukere kan satse på en rekke populære sporter i sanntid, inkludert fotball, basketball og tennis. Plattformen tilbyr spennende alternativer som tidlig utbetaling, slik at brukere kan sikre seg gevinster eller minimere tap under pågående kamper. Med dynamiske odds og et responsivt grensesnitt, sikrer RooBets live-betting en oppslukende opplevelse for brukere som søker spenningen ved å satse i spill på deres favorittsportsbegivenheter.

Roobet på mobil

RooBet leverer en flott mobilopplevelse gjennom sin godt optimaliserte nettside og mobilapplikasjon. Mobilversjonen sørger for enkel navigering, slik at brukere enkelt kan plassere spill på ulike sporter.

I tillegg gir mobilappen rask tilgang, og sikrer en jevn og responsiv spillopplevelse mens du er på farten. RooBet henvender seg til brukere som foretrekker fleksibilitet og tilgjengelighet, og tilbyr en brukervennlig mobilplattform for både uformelle og ivrige sportsbettere.

Odds og marked hos Roobet

RooBet tilbyr konkurransedyktige gjennomsnittlige odds på tvers av et mangfold av markeder, noe som sikrer en engasjerende spillopplevelse for brukerne. Plattformen dekker populære sporter som fotball, basketball, tennis og mer. Oddsen oppdateres konsekvent for å gjenspeile sanntidshendelser, og gir nøyaktige og dynamiske spillalternativer.

Brukere kan utforske ulike markeder som kampresultater, over/under- og handikapspill. RooBet skiller seg ut ved å levere et omfattende utvalg av markeder, som appellerer til sportsentusiaster som søker både tradisjonelle og unike spillmuligheter. Plattformens forpliktelse til ulike odds og markeder forbedrer den generelle spillopplevelsen for brukere.

FAQ. Ofte stilte spørsmål om Roobet
 • Er RooBet en trygg plattform for tipping?

  Ja, RooBet er en sikker plattform med lisenser fra myndighetene på Curacao, som sikrer et trygt spillmiljø for brukerne. Plattformens forpliktelse til sikkerhet blir ytterligere forsterket av dens overholdelse av regulatoriske standarder.

 • Hvilke betalingsmåter støtter RooBet?

  RooBet aksepterer utelukkende Bitcoin og Ethereum for både innskudd og uttak. Plattformens fokus på kryptovalutaer gir brukerne en sikker og desentralisert transaksjonsopplevelse.

 • Finnes det noen kampanjer for vanlige brukere?

  Ja, RooBet tilbyr ulike kampanjer for vanlige brukere, inkludert et VIP-opplegg skreddersydd for høyinnsatsspillere. Selv om plattformen kanskje ikke tilbyr omfattende matchede innskuddstilbud, henvender den seg til brukere som foretrekker unike bonuser og en VIP-opplevelse.

 • Hvordan er livespillopplevelsen på RooBet?

  RooBet gir en effektiv livespillopplevelse, og tilbyr alternativer som tidlig utbetaling og en rekke populære sporter å spille på. Livebetting-seksjonen forbedrer den generelle brukeropplevelsen ved å tilby dynamiske og engasjerende muligheter for sportsentusiaster.