Velkomstbonus kommer snart
Motta

Qbet bookmaker anmeldelse

4.8/5
100% velkomstbonus opptil 1000 kr
Fordeler
 • Omfattende sportsbook med varierte spillmarkeder.
 • Konkurransedyktige odds for potensiell høyere avkastning.
 • Brukervennlig grensesnitt for sømløs navigasjon.
 • Robust mobilopplevelse for on-the-go betting.
Ulemper
 • Begrenset tilgjengelighet av noen nisjesportsmarkeder.
 • Behandlingstiden for visse uttaksmetoder kan variere.

Utforsk vår omfattende QBet-anmeldelse, en fremtredende aktør innen online betting. QBet betjener et mangfoldig publikum i alderen 25 til 65 år, og tilbyr en dynamisk plattform med en omfattende sportsbok som dekker fotball, basketball, tennis og mer. Med livebetting, konkurransedyktige odds og et sikkert grensesnitt gir QBet en sømløs og hyggelig spillopplevelse.

Qbet bookmaker

Sikkerhet

Spill hos QBet er sikkert, støttet av Curacao-lisensen (GLH-OCCHKTW0711112020). Dette regulatoriske tilsynet sikrer et trygt og gjennomsiktig gamblingmiljø, med streng overholdelse av personvernregler og avanserte krypteringsteknologier for beskyttelse av brukerdata. QBets troverdighet er ytterligere etablert gjennom sponsoravtalene, som fremmer tillit blant spillere. Disse partnerskapene understreker QBets forpliktelse til ansvarlig spilling, og gir brukerne en pålitelig og sikker plattform for sine spillaktiviteter.

📢 Nettside

Qbet.com

🎁 Velkomstbonus

100% opptil 1000 kr

⚽ Sporter

20+

💳 Betalingsmetode

Krypto, kort, elommebok og bankoverføring

📱 Mobil

Kun nettleser

💭 Kundetjeneste

Live chat, e-post

✅ Lisens

Curacao

Velkomstbonus

QBET tilbyr en velkomstbonus nye brukere en 100% match opptil 1000 NOK, kombinert med 100 gratisspinn. For å kvalifisere er et minimumsinnskudd på 100 NOK nødvendig. Bonusmidlene er underlagt et 35x omsetningskrav, mens gratisspinnene innebærer en 40x rollover. Dette tilbudet forbedrer den første spillopplevelsen, og gir spillere ekstra midler og spinn for å navigere på plattformen.

Andre kampanjer hos Qbet

QBet sikrer en givende opplevelse for vanlige brukere gjennom ulike kampanjer:

 •       Cashback-tilbud: Nyt en 5% cashback, som gir et sikkerhetsnett for nettotap.
 •       Lojalitetsbonus: Regelmessig aktivitet på plattformen utløser personlige lojalitetsbonuser for dedikerte spillere.
 •       Forfallbar bonus: Lar spillere ta ut gevinster mens de mister det opprinnelige bonusbeløpet.

Disse pågående kampanjene understreker QBets forpliktelse til konsekvent å belønne sine brukere. Enten det er cashback, lojalitetsbelønninger eller fleksible bonuser, drar vanlige spillere nytte av en rekke kampanjer designet for å forbedre deres totale innsatsreise.

Registreringsprosessen med Qbet

 1.     Besøk nettstedet: Gå til nettstedet til QBet.
 2.     Klikk på «Registrer deg»: Finn registreringsknappen og klikk.
 3.     Oppgi detaljer: Fyll inn personlig informasjon, inkludert navn, e-post og valutapreferanse (NOK).
 4.     Opprett konto: Velg et sikkert passord og fullfør registreringen.

Å fullføre disse enkle trinnene gir tilgang til QBets bettingplattform, noe som sikrer en rask og grei registreringsprosess.

Innskudd og uttak

For å sikre en sømløs økonomisk opplevelse, støtter QBet ulike betalingsmetoder for innskudd og uttak. Nedenfor er en tabell som oppsummerer de tilgjengelige alternativene for brukere, inkludert behandlingstider.

Betalingsmetoder

Innskuddstid

Uttakstid

Kreditt-/debetkort

Umiddelbar

2-5 dager

Bankoverføringer

1-2 dager

2-5 dager

MIFINITY

Umiddelbar

1-2 dager

JETON

Umiddelbar

1-2 dager

ASTROPAY

Umiddelbar

1-2 dager

SKRILL

Umiddelbar

1-2 dager

NETELLER

Umiddelbar

1-2 dager

MUCHBETTER

Umiddelbar

1-2 dager

IDEAL

Umiddelbar

1-2 dager

Kryptovalutaer

Umiddelbar

Innen 24 timer

Velg metoden som passer dine preferanser, og sikrer en sikker og effektiv transaksjonsprosess hos QBet. Det er noe alle norske spillere vet å sette pris på.

De ulike sportene du kan satse på

Legg ut på en spennende sportsreise hos QBet, hvor du kan satse på favorittsportene dine som fotball og basketball eller dykke inn i e-sportens verden. Plattformen handler ikke bare om spill; det handler om å omfavne lidenskapen for sport med brukervennlige funksjoner og konkurransedyktige odds.

Opplev spenningen ved livespill, utforsk ulike markeder og oppdag spennende alternativer som virtuell sport. QBet er ikke bare en spillplattform; det er din inngangsport til en dynamisk og hyggelig sportsopplevelse. Så, gir deg opp, plasser innsatsene dine og la spillene begynne – QBet har noe for enhver sportsentusiast!

sportsreise hos QBet

Live betting

Hos Qbet har du sanntidsspill på sporter som fotball, basketball og tennis. Plattformen tilbyr tidlige utbetalingsalternativer, slik at brukere kan sikre seg gevinster eller minimere tap under live-arrangementer. Populære sporter er dekket, og gir en variert livespillopplevelse.

Hold deg involvert i handlingen med QBets live-betting, og tilbyr muligheten til å ta informerte avgjørelser og legge til spenning til dine sportsspill. Nyt spenningen ved livespill med QBets brukervennlige grensesnitt og en rekke alternativer for å forbedre spillopplevelsen din.

Qbet på mobil

QBet sikrer en sømløs mobilopplevelse gjennom sin optimaliserte nettside, og leverer full funksjonalitet på smarttelefoner. Mobilversjonen beholder alle funksjonene som er tilgjengelige på skrivebordet, og tilbyr fleksibilitet for brukere på farten. QBet tilbyr for øyeblikket ikke en dedikert mobilapplikasjon. Få tilgang til plattformen uten problemer på mobilenheten din for praktisk og effektiv betting.

Odds og tilgjengelige marked

QBet tilbyr konsekvent konkurransedyktige odds på tvers av et bredt spekter av sporter, noe som øker potensiell avkastning for spillere. Den gjennomsnittlige oddsraten varierer etter sport og marked. Fotballmarkeder inkluderer populære alternativer som kampresultater, poengspredninger og spillerrekvisitter. Basketballentusiaster kan utforske markeder som poengsum og spillerprestasjoner.

Tennis tilbyr ulike markeder, inkludert set-betting og totalspill. QBet imøtekommer ulike preferanser, og gir en dynamisk spillplattform med attraktive odds og et omfattende utvalg av markeder for populære sporter. Spesifikke odds kan variere basert på hendelser og tippetrender.

Ratings
Samlet Vurdering
4.8/5
 • Tillit og Rettferdighet
  5/5
 • Spill og Programvare
  5/5
 • Bonuser og Kampanjer
  5/5
 • Kundeservice
  4/5
FAQ. Ofte spilte nyheter