Velkomstbonus kommer snart
Motta

Megapari Bookmaker Anmeldelse

4.8/5
100% Velkomstbonus hos opptil 100 euro
Bonus
100% Velkomstbonus hos opptil 1000 KR
Megapari vet at spillere liker litt ekstra å rutte med, og de gir nye kunder hos seg en god start…
Fordeler
 • Gode odds
 • Enormt utvalg av sporter
 • Mange markeder
 • Stort utvalg Live Betting
Ulemper
 • Utdatert design
 • Litt små bonuser

Velkommen til Megapari, en online bettingside med en rekke spennende markeder og odds tipping muligheter over nettet. Der de også setter stort fokus på å levere solide live spill muligheter. Om dette er rett bettingside for deg skal vi finne ut av i vår omtale av Megapari. Det starter godt med inntrykket av at dette er en side som er funksjonell og setter søkelyset på å tilby de beste bettingmulighteter for ivrige sportsfans. Videre med et godt forum, og rådgivning fra profesjonelle – ja, så er det også lett å komme i gang som nybegynner hos Megapari.

 

Kredibilitet og Sikkerhet hos Megapari

Det er viktig at man kan stole på bettingsiden man spiller hos, og at bookmakeren er lisensiert. Megapari spiller med åpne kort, og gir oss igjen et godt inntrykk. Her er det en lisens fra spillmyndighetene på Curacao. Nettsidene er så klart krypterte og beskyttete, slik at ingen informasjon du sender havner på avveie, og sist så er det en god og lang side om de ulike vilkår og betingelser for bruk av Megapari sine tjenester. Dette siste viser til et seriøst forhold til betting over nett, der ting skal være på det rene. Alt i alt presenterer Megapari et trygt og godt inntrykk for oss.

 

Velkomstbonus hos Megapari

Velkomstbonus hos Megapari

Det er herlig med litt ekstra å spille for, og Megapari tilbyr en god startpakke for nye bettingspillere hos seg. Det er også en egen casinobonus, men den lar vi ligge, til fordel for sportbonusen som gir oss: 15% av det første innskuddet satt som et gratisspill, eller man kan velge en 100% matchbonus opptil 100 euro, eller tilsvarende i annen valuta, på det samme.

For å få gratisspillet må du sette inn minst 30 euro, maksbonusen er på 100 euro, og du må bruke dette spillet innen 30 dager. For å omsette bonusen så må du plassere et akkumulatorspill av minst 3 valg, hvert på odds 1,6 eller høyere.

For matchbonusen så gjelder det å satse fem ganger bonusbeløp på akkumulatorspill, denne gangen må odds være på 1,4. Samt minstebeløpet er snaue en euro for å aktivere bonusen.

 

Andre Bonuser og Kampanjer

Når en vel er medlem hos Megapari får du også en rekke kampanjer og bonuser å nyte av:

 • Cashback Bonus: Ukentlig cashback på 3% av totalsum av tap. Det er også en egen VIP cashback i tilknytting til lojalitetsprogrammet.
 • AdvanceBet: Med åpne spill på kontoen kan du tilbys et Advancebet for ekstra midler å tippe for.
 • Daglig Akkumulator: Hver dag tilbys en serie sporter for akkumulator bonusen som du vil få 10% oddsøkning med dersom du kombinerer de ulike eventsene.
 • 75% Fotball Bonus på Lørdager: Denne gir deg innskuddsbonus på 75% opptil 100 euro hver lørdag, til å satse på fotball med.
 • Bonus for serie tapte spill: Skulle det gå galt, gjentatte ganger, så vil Megapari gi en liten bonus for å hjelpe deg.

 

Registreringsprosessen hos Megapari

Registreringsprosessen hos Megapari

Det er ikke vanskelig å bli med på moroa hos Megapari, for å komme i gang så må du kun:

 1. Trykke på knappen for «registrer nå», og velge å enten registrere deg via telefon, epost, eller de sosiale mediene Google / Telegram.
 2. Vi valgte epost, og fikk tilsendt en lenke til aktiveringssiden som du så må klikke på innen 72 timer.
 3. Klikk på lenken, bekreft og verifiser deg. Og du er klar til å sette spill hos Megapari.

 

Innskudd og Uttak

Det er mange gode betalingsalternativer. For de mest fremtredende gjelder det følgende:

Betalingsmetode

Innskudd

Uttak

Minste innskudd

Visa

Umiddelbart

1 minutt til 7 bankdager

113 NOK

Jeton Wallet

Umiddelbart

15 minutter

10 NOK

Astropay

Umiddelbart

15 minutter

52 NOK

Bitcoin

Umiddelbart

15 minutter

5.0E-5 BTC

Sportsbetting hos Megapari

Sportsbetting hos Megapari

Megapari legger seg på mega i utvalget. Her får du tilbudt en hel rekke små, og langt større, sporter å tippe på. Blant annet møter vi de følgende idrettene:

Der hver kommer med en rekke muligheter og den gode tippekupongen gjør det lett å sette opp dine spill akkurat slik som du vil ha det. Det er også gøy at man kan gå rett til å «spille på sitt landslag», eller «spille på UFC». – Megapari gjør det lett å finne frem.

 

Live Betting

Megapari fremholder selv muligheten for å følge med og å spille live som en viktig del av deres tilbud. Når en så går til oversikten over live odds, ja så merker man at dette stemmer. Her kan du følge med på de fleste store, og flere små, kamper innen fotball, tennis, basketball, og mye mere til. Sitt for eksempel og følg med på turneringsspill innen e-sport og sats underveis på hvem som treffer og får poeng neste gang, bestem deg for kampvinner og mye mere. Godt er det også at Megapari har en liste over kommende live tilbud, så du hele tiden har oversikt og kan sette opp en plan for hva du følger med på direkten, og hvor du skal sette pre game bets.

 

Megapari: Odds og Markeder

Det er lett å si at det er jevnt over gode og konkurransedyktige odds som blir tilbudt deg av Megapari. Selv skryter de av å kunne gi de beste og høyeste odds – vi sier heller at her er det generelt solide odds som tilbys deg som tippespiller.

Av markeder har man tusenvis av valgmuligheter hver dag. Spill på noen av de nevnte sportene, eller også andre begivenheter, med muligheter for vinner og taper. Eller sett en innsats på hvilken fotballspiller som scorer første mål. Mulighetene er mange, og så lenge det er en sjanse eller begivenhet, så kan du forvente å se den satt opp som et marked hos Megapari.

 

Konkludert om Megapari

En skal ikke la seg lure av det litt utdaterte designet. Hos Megapari møter du en bookmaker som har markeder, odds og sport for enhver. Tilbudet er solid, og de odds vi får tilbudt er konkurransedyktige. Videre er betalingsalternativer, sikkerhet og kundebehandlingen på plass. Hos Megapari kan du rett og slett føle deg trygg, og å nyte det overveldende store utvalget av sport å tippe på. Være seg om du foretrekker tradisjonelle pre-game bets, eller like å følge med på live tipping, så vil du finne det på en rekke sporter og andre begivenheter hos Megapari som jevnt over er et skikkelig godt tilskudd blant bettingsider på det norske markedet.

Ratings
Samlet Vurdering
4.8/5
 • Tillit og Rettferdighet
  5/5
 • Spill og Programvare
  4/5
 • Bonuser og Kampanjer
  5/5
 • Kundeservice
  5/5
FAQ. Ofte stilte spørsmål