Velkomstbonus kommer snart
Motta

Beste norske fotball bookmakere på nett 2024

Det er ingen idrett i verden som er så populær som fotball. Vi elsker å se fotball, og det er også den sporten som det er mest populært å tippe på. Å tippe på fotball er moro! Har du i tillegg litt ekstra kunnskap om fotball, kan det å tippe på fotball også være en spennende og morsom måte å tjene noen ekstra kroner på.

Listen vår over de beste bookmakerne på nett

Rang Bookmakere Rating Bonus Få bonus
1
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
2
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
3
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 kroner
SpillLes anmeldelse
4
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 kroner
SpillLes anmeldelse
5
4.5/5
Velkomstbonus på 10 % gratisspill
SpillLes anmeldelse
6
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil 100 NOR
SpillLes anmeldelse
7
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil opptil 1400 kroner
SpillLes anmeldelse
8
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil 1500 NOK
SpillLes anmeldelse
9
4.8/5
100% Velkomstbonus hos opptil 100 euro
SpillLes anmeldelse
10
4.5/5
Velkomstbonus på opptil 17400kr
SpillLes anmeldelse
Last mer

Det som er det interessante med sportstipping er at du med bare litt ekstra innsats kan påvirke muligheten din kraftig for å oppnå gevinster. Mange slenger kun inn en kupong eller gjør en innsats på ren lykke og fromme. Du kan selvfølgelig ha flaks, men bruker du litt mer tid på å sette deg inn i ligaer og kamper du ønsker å satse på, kan du forbedre mulighetene dine kraftig.

Det finnes i dag flere nettsteder som kan gi deg mye informasjon. Det kan derfor være godt anvendt tid å studere statistikker, følge med på nyheter og selvsagt se kamper. Kunnskap er veien til fortjeneste. Du kan gjerne begynne i det små for å lære før du begynner å gjøre større innsatser.

Topp 5 beste bettingsider for fotball i Norge

La oss ta en nærmere titt på de fem beste bettingsidene for fotball i Norge. Disse plattformene tilbyr gode odds, bred dekning av kamper og brukervennlige funksjoner som gjør dem til toppvalg for fotballfans.

#1 Posido

Posido Football Betting, bookiesnorge.tv

Posido har etablert seg som en favoritt blant norske spillere, spesielt på grunn av sin imponerende dekning av fotballmarkeder fra hele verden. Med en plattform som er brukervennlig, gjør Posido det enkelt for brukere å navigere og plassere veddemål. Dette gjør dem til et trygt og pålitelig valg for både nye og erfarne spillere som ønsker en førsteklasses bettingopplevelse.

Posido Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

posido

📜 Lisens

Antillephone N.V

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

20,000 NOK

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto

Fordeler
 • Bra dekning av store og små ligaer
 • Brukervennlig grensesnitt
 • Kjapp live betting
 • Regelmessige bonuser
Ulemper
 • Begrensede kampanjer for fotball.

 

 

#2 Frumzi

Frumzi Football Betting, bookiesnorge.tv

Frumzi er kjent for sin effektive og brukervennlige plattform. Plattformen er spesielt populær blant fotballfans som verdsetter live betting, og du finner de aller fleste betalingsmetoder norske spillere bruker.

Frumzi Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

frumzi

📜 Lisens

Antillephone N.V

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

750 USD

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto, FunID

Fordeler
 • Rask registrering
 • Bra odds
 • Høykvalitets mobilapp
 • Mange betalingsalternativer
Ulemper
 • Ingen telefonsupport tilgjengelig.

 

 

#3 Kingmaker

Kingmaker Football Betting, bookiesnorge.tv

Kingmaker har raskt blitt et populært valg blant erfarne spillere, takket være sitt brede tilbud av fotballmarkeder og sjenerøse innsatsgrenser. Med en sterk vekt på kvalitet og brukeropplevelse, tilbyr Kingmaker også en avansert mobilapp som sikrer at spillere kan nyte en sømløs og dynamisk bettingopplevelse, enten de er hjemme eller på farten.

Kingmaker Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

kingmaker

📜 Lisens

Antillephone N.V

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

500 USD daglig

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto

Fordeler
 • Utmerket mobilapp
 • Bra velkomstbonus
 • Mange markeder
 • Høye odds
Ulemper
 • Kundeservice kan være treg

 

 

#4 Boomerang Bet

Boomerang.bet Football Betting, bookiesnorge.tv

Boomerang Bet er spesielt verdsatt blant fotballfans for sin engasjerende og dynamiske bettingplattform, som tilbyr omfattende dekning av fotballigaer fra hele verden. Fra de populære kampene i Premier League og La Liga til de spennende duellene i Serie A og Bundesliga, gir Boomerang Bet spillerne tilgang til et bredt spekter av bettingmuligheter.

Boomerang Bet Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

boomerang.bet

📜 Lisens

Gaming Curacao

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

30,000 EUR månedlig

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, Revolut, Jeton Wallet, RapidTransfer, Crypto, eZeeWallet

Fordeler
 • Aksepterer crypto
 • Høy velkomstbonus
 • App for iOS og Android
 • God dekning av fotball
Ulemper
 • Kan være geografiske restriksjoner

 

 

#5 Zotabet

Zotabet Football Betting, bookiesnorge.tv

Zotabet skiller seg ut med sin intuitive design og raske betalingsprosesser, noe som gjør plattformen ideell for seriøse fotballfans. Spillere kan raskt og enkelt navigere gjennom et omfattende utvalg av fotballmarkeder, inkludert topp-ligaer som Premier League, Serie A, og La Liga, samt mange mindre kjente ligaer. Dette sikrer at fotballentusiaster kan plassere veddemål effektivt, enten det gjelder store internasjonale turneringer eller lokale kamper.

Zotabet Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

zotabet

📜 Lisens

8048/JAZ2019-015

🎁 Bonus for sport

10% opptil 1150 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

2 000 EUR

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto

Fordeler
 • Omfattende FAQ
 • Raske innskudds- og uttak
 • iOS og Android app
 • Bra utvalg på fotball
Ulemper
 • Mangel på lokale fotballkamper

 

Ulike tippemuligheter

Å tippe på fotball er i utgangspunktet veldig enkelt. De fleste forbinder dette med de gammeldagse kupongene hvor du kunne tippe på hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. Var du litt avansert, så kunne du putte på noen garderinger.

Med tipping på nett, har muligheten for ulike måter å tippe på økt kraftig. Bookmakere tilbyr nå en mengde forskjellige funksjoner som gjør tippingen både morsommere og mer spennende. Her vil vi gå gjennom noen av de vanligste tippemåtene, samt forklare noen av de ekstra funksjonene som nå tilbys når du ønsker å tippe på fotball på nettet.

betting på fotdball bookiesnorge.tv

Pre-Match

Den vanligste og mest populære formen for tipping er pre-match. Det vil si at du tipper på et visst utfall av kampen før selve matchen har startet. Når du går inn på et nettsted for tipping, vil du se at kampene dukker opp med forskjellige odds. Bookmakerne har allerede på forhånd kalkulert seg frem til en odds slik at du har en grei oversikt over hvor mye du vil tjene på de forskjellige utfallene av kampene. Du vil raskt se at jo større sannsynligheten er for et resultat, jo lavere blir oddsen som er gitt.

Det vanligste å tippe på når det gjelder pre-match er hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. Nå har du dessuten mulighet til å tippe på andre morsomme utfall og hendelser gjennom kampene. Du kan for eksempel tippe på totalt antall mål i kampen, antall gule eller røde kort, resultat ved pause, begge lag vil score (BTTS) og en mengde andre alternativer.

Fotball, bookiesnorge.tv

Liveodds

Med alle disse alternativene har det dukket opp en ny funksjon som stadig blir mer populær blant tippere, og det er liveodds. Liveodds fungerer i utgangspunktet på samme måte som pre-match, men her kan du tippe på ulike resultater etter at kampen har begynt. Det betyr at du får enda flere muligheter, som for eksempel å tippe på hvem som får neste corner eller neste mål.

De fleste nettsteder tilbyr nå også live streaming. Dette gjør at du kan følge spenningen direkte. Nå kan du sitte hjemme i godstolen din og tippe mens kampen foregår. Disse nettstedene har vanligvis en egen app eller et nettsted som er kompatibelt med mobile enheter slik at du kan følge kampen på din egen skjerm enten du spiller på en PC eller en mobil enhet.

Cash-Out

Cash-out er blitt en ganske vanlig funksjon som nå er å finne på de fleste nettsteder. Dette er en nyttig funksjon som tillater deg å minske et potensielt tap. Her har du muligheten til å trekke ut en del av selve gevinsten din før resultatet er klart. Tror du i løpet av kampen at laget du har satset på kommer til å tape kampen, kan du med cash-out ta ut en del av innsatsen før kampslutt, og slik minimere tapet ditt.

Outright

Outright skiller seg fra pre-match og liveodds med at du ikke tipper på en enkel kamp, men på et resultat av en hel turnering. Med outright tipper du for eksempel på hvem som vinner den norske serien eller La Liga. Du har også her muligheten til å tippe på mer enn kun utfallet av turneringen. Du kan for eksempel tippe på hvem scorer flest mål eller hvilket lag som får flest kort i løpet av turneringen. Her er mulighetene mange. Oddsen for denne typen innsatser er derfor vanligvis ganske høye. Det betyr også at hvis du tipper riktig her før turneringen har startet, eller helt i begynnelsen av en turnering, kan det være store gevinster å hente.

Build-a-Bet

Build-a-Bet er enda en ny funksjon som gir deg fleksibilitet til å sette sammen din egen tippekupong. Her har du mulighet til å sette sammen ulike hendelser og kombinere disse. Du kan for eksempel i en enkelt kamp kombinere tipping på antall innkast, antall gule kort, hvem blir byttet ut, hvem har flest redninger og så videre. Her er mulighetene enorme. Det gjør også at kampene blir morsomme å følge med på da det hele tiden skjer noe nytt.

Redigering av tippekupong

Redigering underveis er en annen ganske ny og interessant funksjon som har kommet ganske nylig. Denne funksjonen åpner for at du kan endre innsatsene dine underveis i kampen. Så lenge en kamp ikke er avgjort, kan du redigere innsatsene dine. Dette gjør at du ved å følge kampene tett kan gjøre endringer, og på denne måten minimere tapene dine eller øke eventuelle gevinster.

Oppsummering

Det er ikke rart at tipping på fotball er og forblir populært. På markedet i Norge finnes det nå flere seriøse nettsteder hvor du kan tippe på fotball. Mange av disse tilbyr gode odds, og også flotte velkomsttilbud til spillere som registrerer seg på sidene deres.

De forskjellige nettstedene jobber med å overgå hverandre med gode tilbud og bra funksjonalitet. Å tippe på fotball er spennende og underholdende. Hold deg oppdatert med å lese, studere statistikker og se kamper. Bruk tid til å sette deg ordentlig inn i materien, og du vil ha en morsom hobby som også kan gi deg ekstra inntekter. Husk likevel, du må aldri satse mer enn du har råd til å tape.

Beste fotball bookmakere: regler og bonuser

Bookmaker

Antall idretter

Velkomstbonus

Live betting

Mobilapp

Minimum innskudd

Minimum uttak

Powbet betting online

30+

100% opptil 2 000 kr

Ja

Ja

N/A

6,000 NOK per måned

N1Bet bookmakere

30+

Første fire innskudd : Inntil 2000 NOK

Ja

Ja

70 NOK

200 NOK

Legzo bookmaker

50+

Opptil 300%

Ja

Ja

80 NOK

165 NOK

Mostbet, bookiesnorge.tv

50+

Opptil 3000 NOK

Ja

Ja

40 NOK

40 NOK

Fresh casino

40+

150% for første innskudd på 125 NOK

Ja

Ja

100 NOK

300 NOK

FAQ. Ofte spilte nyheter