Velkomstbonus kommer snart
Motta

Beste norske basketball bookmakere på nett 2024

Basketball er en utrolig populær idrett over hele verden, og spesielt i USA. I Norge er sporten i sterk fremgang, og basketball er nå faktisk den lagidretten som øker mest i popularitet.

Listen vår over de beste bookmakerne på nett

Rang Bookmakere Rating Bonus Få bonus
1
4.8/5
Første fire innskudd : Inntil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
2
4.8/5
100% bonus opptil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
3
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
4
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
5
4.8/5
Velkomstbonus 150% opptil 50,000 NOK
SpillLes anmeldelse
6
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 kroner
SpillLes anmeldelse
7
4.5/5
Konkurransedyktig odds
SpillLes anmeldelse
8
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 kroner
SpillLes anmeldelse
9
4.5/5
Velkomstbonus på 10 % gratisspill
SpillLes anmeldelse
10
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil 100 NOR
SpillLes anmeldelse
Last mer

Sporten får stadig nye tilhengere og spillere. Dette er selvfølgelig noe norske bookmakere har fått med seg. De fleste spillsider som tilbyr odds, tilbyr også muligheten for tipping på basketball.

Spesielt de berømte kampene i NBA er enormt populære, men også europeiske mesterskap som Euro League og de store konkurransene som OL og VM tiltrekker seg mange tippere.

Det finnes flere bookmakere som tilbyr tipping på basketball, og denne trenden er stigende. Med litt systematikk kan du ha gode muligheter til å hente hjem noen gevinster her. Kunnskap er nøkkelen til suksess, og du finner mye informasjon på nettet. Å bruke tid på å lese og studere tabeller, samt selvsagt se kamper kan være en god investering.

Topp 5 beste bettingsider for basket i Norge

Disse sidene er kjent for sine konkurransedyktige odds, omfattende kampdekning og brukervennlige grensesnitt, noe som gjør dem til ideelle valg for basketballentusiaster.

#1 Posido

Posido Basketball Betting, bookiesnorge.tv

Posido tilbyr en omfattende dekning av basketballigaer fra hele verden. Enten det er NBA, Euroleague, eller nasjonale ligaer, gir Posido deg tilgang til et stort utvalg av markeder med konkurransedyktige odds. Med funksjoner designet for å forbedre brukeropplevelsen, er Posido et toppvalg for basketballfans.

Posido Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

posido

📜 Lisens

Antillephone N.V

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

20,000 NOK

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto

Fordeler
 • Bred dekning av basket
 • Intuitivt brukergrensesnitt
 • Hurtig innskudd og uttak
 • Innovativ app
Ulemper
 • Kundeservice kunne vært bedre

 

 

#2 Frumzi

Frumzi Basketball Betting, bookiesnorge.tv

Frumzi tilbyr rask og enkel tilgang til et stort utvalg av basketkamper. Spillere kan nyte sømløs navigasjon og umiddelbar handling, perfekt for å fange spenningen i live basketballkamper fra NBA, Euroleague og andre ledende internasjonale og nasjonale ligaer. Den mobiloptimaliserte opplevelsen sikrer at brukere kan plassere veddemål og følge med på kamputviklingen fra hvor som helst.

Frumzi Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

frumzi

📜 Lisens

Antillephone N.V

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

750 USD

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto, FunID

Fordeler
 • Rask og enkel tilgang
 • Optimalisert for mobilbruk
 • Høy odds
 • Bra utvalg av betalingsmuligheter
Ulemper
 • Ingen kundestøtte på telefon

 

 

#3 Kingmaker

Kingmaker Basketball Betting, bookiesnorge.tv

Kingmaker tilbyr en avansert bettingplattform som er spesielt attraktiv for basketballfans. Plattformen dekker et bredt spekter av basketballigaer, inkludert NBA, Euroleague og nasjonale ligaer, og tilbyr god odds over hele linjen.

Kingmaker Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

kingmaker

📜 Lisens

Antillephone N.V

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

500 USD daglig

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto

Fordeler
 • Robust mobilapp
 • Bra sportsbonus
 • God odds
 • 24/7 kundeservice
Ulemper
 • Ikke norsk kundeservice

 

 

#4 Boomerang Bet

Boomerang.bet Basketball Betting, bookiesnorge.tv

Boomerang Bet imponerer med sin brukervennlige plattform som er tilpasset basketballfans på alle nivåer. Med enkel tilgang til basketballigaer, inkludert NBA og internasjonale turneringer, gjør Boomerang Bet det enkelt for brukere å følge med og satse på sine favorittlag og -spillere. Plattformen er designet for å gi en sømløs og engasjerende brukeropplevelse, med intuitive funksjoner som gjør det raskt og enkelt å plassere veddemål.

Boomerang Bet Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

boomerang.bet

📜 Lisens

Gaming Curacao

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

30,000 EUR månedlig

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, Revolut, Jeton Wallet, RapidTransfer, Crypto, eZeeWallet

Fordeler
 • Digitale lommebøker og kryptovaluta
 • Høy velkomstbonus
 • Regelmessige oppdateringer
 • God dekning av basketballkamper
Ulemper
 • Kan være geografiske restriksjoner

 

 

#5 Zotabet

Zotabet Basketball Betting, bookiesnorge.tv

Plattformen er optimalisert for å gi rask tilgang til basketballmarkeder og live-opptredener, noe som gjør den ideell for både erfarne spillere og nykommere. Med omfattende dekning av ligaer som NBA, Euroleague, og mer, sikrer Zotabet at basketballfans har tilgang til de nyeste oddsene og kan engasjere seg i spill før og under kamper.

Zotabet Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

zotabet

📜 Lisens

8048/JAZ2019-015

🎁 Bonus for sport

10% opptil 1150 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

2 000 EUR

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto

Fordeler
 • Omfattende hjelpeseksjon
 • Raske og sikre transaksjoner
 • Moderne app
 • God Sportsbonus
Ulemper
 • Lite dekning på mindre ligaer

 

Hvordan spilles basketball

Basketball er et enkelt spill. Et lag består av fem spillere, og i en kamp er det to lag som møter hverandre på en bane som måler 15 x 28 meter. Her er det ingen mål, men det er en kurv på hver side som er plassert litt over 3 meter fra gulvet. Spillerne scorer mål når de kaster ballen ovenfra og ned i motstanderens kurv. Det er en tredeling av poengene når det scores i basket. På langskudd får laget 3 poeng, på spillemål nære kurven er det to poeng, og på straffekast er det ett poeng.

Spillere som har ballen, må sprette denne for hvert annet skritt de tar. De kan sentre til andre spillere, skyte eller drible ved hjelp av hendene.

Det spilles fire perioder som hver er 12 minutter (NBA), men på grunn av pauser og time-out kan kampene fort vare i over en time.

Forskjellige tippemuligheter

Å tippe på basketball er i utgangspunktet ganske likt som å tippe på fotball. Den største forskjellen er antall scoringer. I en basketballkamp blir det fort over 200 scoringer.

Bookmakere som tilbyr tipping på sport og odds tilbyr også gjerne muligheten for å tippe på basketball. Det er mange aktører på markedet, og alle gjør sitt ytterste for å få deg til å registrere deg på sitt nettsted. Du kan derfor forvente deg gode velkomsttilbud på odds når du registrerer deg som ny spiller. Her har vi enkelt forklart noen av de vanligste måtene for tipping på basketball og mulighetene som tilbys.

betting på basketball bookiesnorge.tv

Pre-Match

Pre-match er absolutt den vanligste og også den mest populære formen for tipping. Her tipper du på resultatet av en basketballkamp eller andre alternativer før kampen har startet. Når du logger deg inn hos bookmakeren du har valgt, vil du se de ulike basketballkampene og oddsen som bookmakeren tilbyr. Bookmakeren har i forkant gjort en analyse av kampene og kalkulert seg frem til de ulike oddsene. Her vil du enkelt se hvem som er ansett som favoritter og hvor mye du kan få i gevinst hvis du vinner.

Som i nesten all sportstipping, er det å tippe på resultatet av kampen det vanligste. I basketball tippes det kun på hjemmeseier eller borteseier ettersom basketballkamper ikke kan ende uavgjort. Står lagene likt etter de fire periodene, går kampen til ekstraomgang. Eventuelle ekstraomganger er på 5 minutter, og de fleste typer for odds vil derfor inkludere overtid.

I basketball er det å tippe med handikap veldig populært. Favoritten i en kamp kan ofte ha så liten odds at det er uinteressant å plassere en innsats. Med handikap forbedrer oddsen seg vanligvis dramatisk. Handikap fungerer på to måter. Favoritten kan få en del minuspoeng i starten, eller det antatt svakere laget får en del plusspoeng før start. På denne måten jevnes kampen ut. Det medfører at en ujevn kamp med en soleklar favoritt i utgangspunktet likevel blir spennende og interessant.

En annen veldig populær tippemulighet er å tippe på «over/under». Dette er spesielt populært i målrike kamper som håndball og basketball. I basketball, hvor det fort scores over 200 poeng i en kamp, kan det derfor være vanskelig å tippe antall poeng. Mange bookmakere tilbyr derfor muligheten til å satse på om det blir flere (over) eller færre (under) poeng totalt i kampen.

Når du tipper på basketball på nett har du også muligheten til å tippe på delresultater og hendelser som kan skje i  løpet av kampen. Denne morsomme ekstrafunksjonen gjør at du for eksempel kan tippe på resultat etter første periode eller om kampen går til overtid.

Det å satse på enkeltpersoner er også populært. Mange er fan av noen av de beste spillerne uavhengig av lag, og det å tippe på at din utvalgte stjernespiller scorer mest i kampen er også en mulighet. Disse ekstrafunksjonene gjør det ekstra spennende og morsomt å følge kampene.

Liveodds

Liveodds er i utgangspunktet likt pre-match, men her plasserer du innsatsene dine etter at kampene har startet. Det gir underholdende muligheter som å tippe på hvilket lag som tar første time-out eller for eksempel første utvisning.

Så godt som alle bookmakere tilbyr nå også sine kunder muligheten for live streaming. Spesielt streaming av kampene i NBA er veldig populært. Med live streaming kan du følge lagene direkte. Kampene streames i HD-format med super kvalitet, uavhengig av om du velger å se dem på en stasjonær PC eller på en mobil enhet.

Outright

Outright er en tippeform som vanligvis gir gode odds. Outright skiller seg fra pre-match og liveodds ved at du her tipper på et resultat av en hel turnering og ikke bare en kamp. Dette er langsiktige innsatser som går over tid. Her kan du for eksempel tippe på vinneren av NBA Championship, Rookie of the year eller hvem som får MVP-prisen.

Oppsummering

Tipping på basketball er stort, og spesielt NBA er enormt populært. Nesten alle bookmakere tilbyr tipping på basketball. Sjekk ut de forskjellige nettstedene og se etter gode odds og velkomstpakker. Er du ny som spiller, er det mange gode tilbud å hente der ute når du registrer deg på et nettsted.

Å tippe på basketball er spennende og morsomt. Følger du nøye med på kampene og holder deg oppdatert om sporten, kan du i tillegg gjøre deg håp om å tjene noen ekstra kroner på denne underholdende hobbyen.

Beste basketball bookmakere: regler og bonuser

Bookmaker

Antall idretter

Velkomstbonus

Live betting

Mobilapp

Minimum innskudd

Minimum uttak

Powbet betting online

30+

100% opptil 2 000 kr

Ja

Ja

N/A

6,000 NOK per måned

N1Bet bookmakere

30+

Første fire innskudd : Inntil 2000 NOK

Ja

Ja

70 NOK

200 NOK

Legzo bookmaker

50+

Opptil 300%

Ja

Ja

80 NOK

165 NOK

Mostbet, bookiesnorge.tv

50+

Opptil 3000 NOK

Ja

Ja

40 NOK

40 NOK

Fresh casino

40+

150% for første innskudd på 125 NOK

Ja

Ja

100 NOK

300 NOK

FAQ. Ofte spilte nyheter