Velkomstbonus kommer snart
Motta

Beste norske volleyball bookmakere på nett 2024

Sportstipping blir mer og mer populært, og nå er det ikke bare tipping på fotball og hester som er mulig. Det har de seneste årene dukket opp mange nettbaserte spillsteder på markedet. Mange av disse har spesialisert seg på sportstipping, og tilbyr et vidt spekter av forskjellige sportsgrener.

Listen vår over de beste bookmakerne på nett

Rang Bookmakere Rating Bonus Få bonus
1
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
2
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
3
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 kroner
SpillLes anmeldelse
4
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 kroner
SpillLes anmeldelse
5
4.5/5
Velkomstbonus på 10 % gratisspill
SpillLes anmeldelse
6
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil 100 NOR
SpillLes anmeldelse
7
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil opptil 1400 kroner
SpillLes anmeldelse
8
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil 1500 NOK
SpillLes anmeldelse
9
4.8/5
100% Velkomstbonus hos opptil 100 euro
SpillLes anmeldelse
10
4.5/5
Velkomstbonus på opptil 17400kr
SpillLes anmeldelse
Last mer

Volleyball er en av disse sportsgrenene som det nå er mulig å tippe på. Det er en utrolig populær sport som startet allerede på 1800-tallet. Volleyball spilles over hele verden, og regnes nå for å være verdens største idrett. Bare i Norge er det over 350 volleyballklubber.

Mange bookmakere tilbyr tipping på volleyball. Er du flink til å lese artikler, statistikker og tabeller, kan du med litt systematisk innsats fort tjene noen penger på å tippe på volleyball. Det finnes mye informasjon på nettet, og kunnskap og oppdatert informasjon er viktig for å kunne gjøre de riktige valgene.

Topp 5 beste bettingsider for volleyball i Norge

Her er en oversikt over de fem fremste bettingsidene for volleyball i Norge, kjent for sine gode odds og brede tilbud av kamper. Disse sidene gir en optimal brukeropplevelse for alle som er interessert i volleyball.

#1 Posido

Posido Volleyball Betting, bookiesnorge.tv

Posido tilbyr alt fra olympiske konkurranser til regionale mesterskap, med gode odds.. Spillere kan glede seg over live betting på kamper, enten fra nettsiden eller deres egen app. Posido er også kjent for sin fremragende kundeservice og sitt engasjement for å tilby en sikker og ansvarlig spilleopplevelse.

Posido Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

posido

📜 Lisens

Antillephone N.V

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

20,000 NOK

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto

Fordeler
 • Bred dekning av volleyball
 • Enkel og intuitiv mobilapp
 • Live betting med oppdaterte odds.
 • Støtter flere betalingsalternativer
Ulemper
 • Få kampanjer for volleyball

 

 

#2 Frumzi

Frumzi Volleyball Betting, bookiesnorge.tv

Frumzi gjør det enkelt for brukerne å hoppe rett inn i betting på volleyball med sin raske og effektive tilgang til spill. Plattformen er optimalisert for både nybegynnere og erfarne spillere, med en ren og enkel layout som gjør navigeringen mellom forskjellige ligaer og kamper enkel. Frumzi tilbyr også mange betalingsløsninger som passer godt for dem som ønsker en problemfri spillopplevelse.

Frumzi Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

frumzi

📜 Lisens

Antillephone N.V

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

750 USD

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto, FunID

Fordeler
 • Rask app
 • Mobiloptimalisert design
 • Konkurransedyktige odds
 • Sikkerhetsfokusert
Ulemper
 • Ingen kundestøtte på tlf

 

 

#3 Kingmaker

Kingmaker Volleyball Betting, bookiesnorge.tv

Kingmaker er en fremragende plattform for volleyballspill, og tilbyr spill på volleyballkamper fra hele verden. Spillere kan dra nytte av detaljerte statistikker og innsikt, noe som gjør det mulig å foreta informerte veddemål på alt fra internasjonale mesterskap til nasjonale ligaer. Kingmaker er kjent for sin engasjerende brukeropplevelse og for sitt fokus på å tilby eksklusive bettingmuligheter som ikke finnes på mange andre plattformer.

Kingmaker Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

kingmaker

📜 Lisens

Antillephone N.V

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

500 USD daglig

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto

Fordeler
 • Bra utvalg med volleyball
 • Stor sportsbonus
 • Mobilapp
 • Døgnåpen kundeservice
Ulemper
 • Ikke norsk kundeservice

 

 

#4 Boomerang Bet

Boomerang.bet Volleyball Betting, bookiesnorge.tv

Boomerang Bet gir deg tilgang til et bredt utvalg av volleyballigaer, inkludert herre- og kvinnekonkurranser på globalt nivå. Plattformen er designet for å støtte raske veddemål, med en rekke praktiske funksjoner og verktøy som forbedrer spillopplevelsen.

Boomerang Bet Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

boomerang.bet

📜 Lisens

Gaming Curacao

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

30,000 EUR månedlig

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, Revolut, Jeton Wallet, RapidTransfer, Crypto, eZeeWallet

Fordeler
 • Kryptovaluta
 • Regelmessige kampanjer
 • Kontinuerlige oppdateringer
 • Dekker mindre kjente volleyballigaer
Ulemper
 • Geografiske begrensninger

 

 

#5. Zotabet

Zotabet Volleyball Betting, bookiesnorge.tv

Zotabet fokuserer på å tilby en sømløs bettingopplevelse for volleyballfans. Plattformen dekker en rekke internasjonale og nasjonale turneringer, og gir brukerne muligheten til å satse på deres favorittlag og spillere gjennom et intuitivt grensesnitt. Zotabet er ideell for dem som ønsker å engasjere seg i både pre-match og live betting, med kontinuerlige oppdateringer og odds som reflekterer kampens gang.

Zotabet Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

zotabet

📜 Lisens

8048/JAZ2019-015

🎁 Bonus for sport

10% opptil 1150 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

2 000 EUR

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto

Fordeler
 • Brukervennlig app
 • Raske og sikre betalinger
 • Høy odds
 • God bonus
Ulemper
 • Ingen norsk kundeservice

 

Hvordan spilles volleyball

Volleyball har litt mer intrikate regler enn mange andre ballspill. Et lag består av seks spillere i posisjoner som roterer. I en kamp er det to lag som møter hverandre. Banen er på 9 x 18 meter og delt av et nett på midten. Nettet er relativt høyt, og måler 224 cm for kvinner og 243 cm for menn.

Selve spillet starter med at det ene laget server ballen over nettet. Den som server står alltid i posisjon 1 som er bakerste høyre hjørne, og serven skal slås over nettet med én hånd. Laget får poeng når de greier å lande ballen innenfor motstanderens banehalvdel eller motstanderen gjør en feil. Vinner de poeng, fortsetter serveren å serve. Taper de poeng, går ballen over til motstanderen. Dersom laget som skal serve fikk poeng, blir spillerne stående i samme posisjoner, men hvis laget som skal serve ikke fikk forrige poeng, skal spillerne rotere en plass fremover med klokken.

Spillerne kan bruke maksimalt tre slag på ballen i tillegg til eventuell blokkering. Blokkering er når spillerne i fremste rekke greier å blokkere et angrep. De tre slagene foregår vanligvis med et første mottak av ballen, enten med underarmene/håndleddene (baggerslag) eller fingertuppene formet som en likesidet trekant (fingerslag). Det andre slaget er ofte et fingerslag for å kunne gjøre et opplegg til det tredje slaget som helst vil være en smash. Det er ikke lov å bruke kroppen til å slå ballen, og det er heller ikke lov å røre nettet.

Kampene spilles vanligvis med tre eller fem sett. Settene går til 25 poeng, mens det siste settet går til 15 poeng, uavhengig av om det spilles tre eller fem sett. Ingen av settene kan ende uavgjort, da hvert sett må vinnes med minimum to poeng.

Forskjellige tippemuligheter

Selv om volleyball har vanskeligere regler enn mange andre lagspill, er det å tippe på volleyball enkelt og ganske likt andre sportsspill.

Nettsteder som tilbyr tipping på sport og odds har stort sett et stort utvalg av spill, og veldig mange tilbyr også muligheten for å tippe på volleyball. Bookmakere på det norske markedet vil gjerne ha deg som kunde, og du finner mange gode tilbud når du ser etter et nettsted for å spille på odds. Som ny spiller, bør du se etter lukrative velkomstbonuser, og at nettstedet har et bra utvalg av spill.

Her vil vi enkelt forklare noen av de vanligste måtene for tipping på volleyball og hvilke muligheter du har.

betting på volleyball bookiesnorge.tv

Pre-Match

Den absolutt vanligste og mest populære formen for tipping er det som på tippespråket heter pre-match. Pre-match er som ordet sier, tipping på et resultat før en kamp har begynt. Når du logger deg inn på det nettstedet du har valgt for å tippe, vil du se de ulike volleyballkampene og oddsens som tilbys. Bookien har i forkant av kampene gjort en analyse og kalkulert seg frem til de forskjellige oddsene. Her kan du enkelt se hvem som er antatt å være favoritter og hvor mye du kan tjene på innsatsene dine dersom du vinner.

Det vanligste i sportstipping er å tippe på resultatet av en kamp. I volleyball kan du kun tippe på hjemmeseier eller borteseier ettersom volleyballkamper ikke kan ende uavgjort.

I volleyball er tipping med handikap også blitt ekstremt populært. Grunnen til dette er at handikap kan gjøre en heller kjedelig kamp med lite odds til en spennende kamp med gode odds. Når du tipper med handikap vil det si at det svakere laget starter med plusspoeng eller det antatt sterkere laget starter med minuspoeng. Slik blir kampen i utgangspunktet jevnere, noe som medfører at oddsen øker.

En annen populær tippemulighet er sett-handikap. Her tipper du på at et lag vinner et visst antall sett. Best odds får du som oftest hvis du tipper på at et av lagene vinner med tre sett. Du kan også tippe på totalt antall sett i en kamp. Oddsen på å tippe på sett er ofte bedre enn å tippe på selve utfallet av kampen.

Liveodds

Liveodds ligner mye på pre-match. Forskjellen er at her satser du etter at kampene har begynt. Dette er et morsomt alternativ hvor du for eksempel kan satse på hvilket lag som vinner neste sett eller hvilket lag som tar første time-out.

Nesten alle bookmakere tilbyr også kundene sine muligheten for live streaming. Live streaming gjør at du kan følge kampen direkte. Kampene streames i høy kvalitet og vises like godt på små mobile enheter som på stasjonære datamaskiner.

Outright

Outright gir vanligvis gode odds ettersom du her tipper på resultater av hele turneringer og ikke enkelte kamper. Her kan du for eksempel tippe på hvem som vinner Champions League eller hvem som vinner store turneringer som VM og OL. Treffer du riktig her, er det ofte meget gode gevinster å hente.

Oppsummering

Å tippe på volleyball er morsomt. Det er en stor sport med mange tilhengere, og mange nettsteder tilbyr nå tipping på volleyball. Det er verdt å sjekke ut de forskjellige bookmakerne for å se på tilbudene av spill og hva de tilbyr som velkomstpakker når du registrer deg som ny spiller.

Er du flink til å holde deg oppdatert om sporten, leser artikler og følger kamper, har du her mulighet til å tjene noen ekstra kroner på en underholdende og morsom hobby.

Beste bookmakere for Volleyball i Norge: regler og bonuser

Bookmaker

Antall idretter

Velkomstbonus

Live betting

Mobilapp

Minimum innskudd

Minimum uttak

Powbet betting online

30+

100% opptil 2 000 kr

Ja

Ja

N/A

6,000 NOK per måned

N1Bet bookmakere

30+

Første fire innskudd : Inntil 2000 NOK

Ja

Ja

70 NOK

200 NOK

Legzo bookmaker

50+

Opptil 300%

Ja

Ja

80 NOK

165 NOK

Mostbet, bookiesnorge.tv

50+

Opptil 3000 NOK

Ja

Ja

40 NOK

40 NOK

Fresh casino

40+

150% for første innskudd på 125 NOK

Ja

Ja

100 NOK

300 NOK

FAQ. Ofte spilte nyheter