Velkomstbonus kommer snart
Motta

Beste norske håndball bookmakere på nett 2024

Håndball er en ekstremt populær idrett over hele verden. I Norge står håndball spesielt sterkt, i og med at vi har gode lag som hevder seg i verdenstoppen, både når det gjelder kvinner og menn. Nordmenn elsker håndball, og dette har bookmakere som tilbyr tipping på nett også merket seg.

Listen vår over de beste bookmakerne på nett

Rang Bookmakere Rating Bonus Få bonus
1
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
2
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
3
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 kroner
SpillLes anmeldelse
4
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 kroner
SpillLes anmeldelse
5
4.5/5
Velkomstbonus på 10 % gratisspill
SpillLes anmeldelse
6
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil 100 NOR
SpillLes anmeldelse
7
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil opptil 1400 kroner
SpillLes anmeldelse
8
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil 1500 NOK
SpillLes anmeldelse
9
4.8/5
100% Velkomstbonus hos opptil 100 euro
SpillLes anmeldelse
10
4.5/5
Velkomstbonus på opptil 17400kr
SpillLes anmeldelse
Last mer

Du finner i dag flere nettsteder som tilbyr tipping på håndball. Ennå er det ikke så vanlig som fotball, men populariteten er absolutt stigende. Det er kanskje ikke så rart, for håndball er full av action, og det skjer mye i løpet av en kamp. Det åpner også for mange morsomme muligheter når det kommer til tipping.

Mange tipper på lykke og fromme, og satser på sitt lokallag eller favorittlag. Er du derimot litt mer systematisk kan det være gode muligheter til å tjene noen ekstra kroner. Det starter med kunnskap, og det finnes mye informasjon på nettet. Å bruke litt tid på å studere statistikker, se kamper og følge med på nyheter kan være vel anvendt tid.

Noe av det som gjør sportstipping så interessant og spennende, er at du med bare litt ekstra innsats påvirker sjansene for å vinne betraktelig. Det kan være lurt å starte forsiktig, og så øke innsatsene etter hvert som du føler at du begynner å få mer kontroll.

Topp 5 beste bettingsider for håndball i Norge

La oss utforske de fem beste bettingsidene for håndball i Norge. Disse bookmakerne er verdt å sjekke ut under OL, der det norske kvinnelandslaget i håndball ofte er med og kjemper om medaljene. Disse sidene tilbyr gode odds og et bredt spekter av spillmuligheter, noe som gjør dem til toppvalg for håndballfans.

#1 Posido

Posido Handball Betting, bookiesnorge.tv

Posido tilbyr et solid utvalg av håndballkamper å satse på, både nasjonale ligaer og internasjonale turneringer. Plattformen er brukervennlig, med intuitive funksjoner som gjør det lett å følge med på spill og oppdaterte odds, perfekt for de som tar betting på håndball seriøst.

Posido Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

posido

📜 Lisens

Antillephone N.V

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

20,000 NOK

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto

Fordeler
 • Nasjonale og internasjonale håndballkamper.
 • Live betting for håndball.
 • App for iOS og Android
 • Mange betalingsalternativer
Ulemper
 • Få bonuser spesifikt for håndball.

 

 

#2 Frumzi

Frumzi Handball Betting, bookiesnorge.tv

Frumzi tilrettelegger for hurtig innsats på håndball, mens kampene pågår. Dette er ideelt for spillere som ønsker å hoppe rett inn i handlingen. Med et enkelt grensesnitt og rask tilgang til kamper, er Frumzi et godt valg for betting på håndball.

Frumzi Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

frumzi

📜 Lisens

Antillephone N.V

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

750 USD

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto, FunID

Fordeler
 • Rask app og nettside
 • Optimalisert for mobile enheter.
 • Gode odds
 • Stor bonus
Ulemper
 • Ingen telefonstøtte

 

 

#3 Kingmaker

Kingmaker Handball Betting, bookiesnorge.tv

Kingmaker tilbyr god bredde i sine markeder for håndball, noe som appellerer til dedikerte fans. De dekker alt fra nasjonale ligaer til internasjonale mesterskap, og gir muligheter for å plassere spill på alt fra kampresultater til individuelle prestasjoner. Dette gjør dem til et attraktivt valg for både nye og erfarne spillere som ønsker å engasjere seg i håndballbetting.

Kingmaker Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

kingmaker

📜 Lisens

Antillephone N.V

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

500 USD daglig

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto

Fordeler
 • Attraktive odds.
 • Bra utvalg av kamper
 • 24/7 kundeservice
 • Robust mobilapp
Ulemper
 • Ikke norsk kundestøtte

 

 

#4 Boomerang Bet

Boomerang.bet Handball Betting, bookiesnorge.tv

Boomerang Bet gir en dynamisk bettingopplevelse med et bredt utvalg av håndball. De tilbyr gode muligheter for både pre-match og live betting, noe som gjør det mulig for brukere å engasjere seg i hver kamp. Plattformens brukervennlige design gjør det enkelt å navigere og plassere veddemål.

Boomerang Bet Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

boomerang.bet

📜 Lisens

Gaming Curacao

🎁 Bonus for sport

100% opptil 2000 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

30,000 EUR månedlig

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, Revolut, Jeton Wallet, RapidTransfer, Crypto, eZeeWallet

Fordeler
 • Innskudd og uttak med crypto
 • Mange kampanjer
 • Kjapp og responsiv app
 • Internasjonale og lokale håndballkamper.
Ulemper
 • Geografiske restriksjoner

 

 

#5 Zotabet

Zotabet Handball Betting, bookiesnorge.tv

Zotabet fokuserer på å tilby en sømløs og integrert opplevelse for håndballfans. Med regelmessige oppdateringer og tilpassede odds, sikrer Zotabet at spillere har tilgang til de beste spillene. Plattformen er spesielt tilrettelagt for de som verdsetter enkelhet og effektivitet når de spiller.

Zotabet Bookmaker Oversikt

🌐 Nettside

zotabet

📜 Lisens

8048/JAZ2019-015

🎁 Bonus for sport

10% opptil 1150 NOK

⚽ Min. odds

2.0

⬇️ Min. innskudd

100 NOK

⬆️ Maks. uttak

2 000 EUR

💳 Betalingsmetoder

MasterCard, Visa, MiFinity, Crypto

Fordeler
 • App for iOS og Android
 • Sikre og raske betalinger
 • Stor bonus
 • God odds
Ulemper
 • Begrenset dekning av mindre håndballigaer.

 

Hvordan spilles håndball

Et håndballag består av syv spillere hvorav den ene er målvakt. I en kamp er det to lag som spiller mot hverandre. Det er to omganger, hver på 30 minutter. Banen er på 40 x 20 meter med et mål på 2 x 3 meter i hver ende. Spilleren som har ballen, kan sentre denne til andre spillere, skyte eller drible ved hjelp av hendene. Når de dribler, må spilleren enten stusse ballen i bakken, eller de kan ta opptil tre skritt innenfor tre sekunder uten å stusse ballen. For å score mål, må spilleren kaste ballen inn i motstanderens mål. Spillerne kan ikke gå innenfor seks-meteren rundt målet, men hvis de holder seg over bakken i det de skyter, kan de plassere et skudd innenfor seks-meteren.

Forskjellige tippemuligheter

De fleste som tipper har allerede tippet på fotball, og det å tippe på håndball er i utgangspunktet akkurat det samme. De største forskjellene er antall scoringer som gjøres i en kamp, samt at det vanligvis er flere straffer og utvisninger. I håndball er det ikke uvanlig med over 60 mål. Håndball holder høyt tempo, men å tippe på håndball er enkelt.

I tillegg til den vanlige norske ligaen, arrangeres det flere internasjonale mesterskap gjennom året, som European Champions League.

De fleste nettsteder som tilbyr tipping på sport og odds tilbyr også muligheten for å tippe på håndball. Det finnes nå mange aktører på markedet, og alle ønsker at du skal registrere deg på siden deres. Mange nettsteder tilbyr derfor gode velkomsttilbud på odds når du registrerer deg som ny spiller. Vi vil her enkelt forklare noen av de vanligste måtene for tipping på håndball og noen av ekstrafunksjonene som tilbys.

betting på handball bookiesnorge.tv

Pre-Match

Dette er uten tvil den vanligste og mest populære formen for tipping. Pre-match vil si at du tipper på resultatet av håndballkampen før kampen har startet. Når du logger deg inn på din foretrukne spillside, vil du kunne se de ulike kampene og oddsen som tilbys. Bookmakerne har allerede gjort en analyse av utfallet av kampen og kalkulert oddsen som tilbys. Du vil enkelt se hvem som er favoritter og hvor mye du vil tjene hvis du vinner.

Det vanligste er å tippe på resultatet av kampen. I motsetning til fotball er det her vanligst å tippe på hjemmeseier eller borteseier da sjansen for uavgjort er liten i håndball. Håndballkamper er mye mer målrike enn fotballkamper, og du vil derfor se at uavgjort ofte gir høye odds.

Det nest mest populære innenfor tipping på håndball er satsing med handikap. Handikap vil si at du for eksempel ikke bare satser på at laget vinner, men at de vinner med mer enn et visst antall mål. Denne type satsing gir vanligvis mye bedre odds.

En annen populær tippemulighet er den såkalte «over/under». Her setter bookmakerne en sum for totalt antall mål i kampen, og du kan da tippe om det blir flere (over) eller færre (under) mål.

Når du tipper på nett har du også muligheten til å tippe på hendelser som kan skje i løpet av kampen. Dette er en morsom ekstrafunksjon da du for eksempel kan tippe på resultat ved pause, første lag til fem mål eller totalt antall mål i kampen.

Liveodds

Liveodds blir bare mer og mer populært. Liveodds er i utgangspunktet tipping på samme måte som pre-match, men her tipper du etter at håndballkampen har begynt. Det gir andre muligheter som å tippe på hvilket lag som får første utvisning eller neste mål for eksempel.

Nesten alle nettsteder tilbyr nå muligheten for live streaming. På denne måten kan du følge kampene direkte. Disse streames i HD-format og kvaliteten på kampene er meget bra, uavhengig av om du velger å se dem på din stasjonære PC eller på en mobil enhet.

Outright

Outright er forskjellige fra pre-match og liveodds. Her tipper du på et resultat av en hel turnering, og ikke bare en kamp. Du kan for eksempel tippe på hvilket lag som vinner European Champions League, hvem som blir turneringens toppscorer eller hvem som blir kåret til beste spiller.

Plasserer du innsatser her, er oddsen for denne type tipping ofte ganske høye, og kan gi en god gevinst hvis du greier å satse på en vinner.

Oppsummering

Tipping på håndball blir mer og mer populært, og det tilbys stadig flere funksjoner. Nå finner du mange seriøse bookmakere som tilbyr tipping på håndball. Disse har gjerne gode odds, og en del gir også gode velkomsttilbud til nye spillere.

Å tippe på håndball er utrolig morsomt! Sitter du i tillegg med god informasjon og kunnskap om denne sporten, kan det vise seg å bli en god inntektskilde over tid. Her kan du ha en underholdende hobby som kan gi deg litt ekstra i lommen!

Beste handball bookmakere: regler og bonuser

Bookmaker

Antall idretter

Velkomstbonus

Live betting

Mobilapp

Minimum innskudd

Minimum uttak

Powbet betting online

30+

100% opptil 2 000 kr

Ja

Ja

N/A

6,000 NOK per måned

N1Bet bookmakere

30+

Første fire innskudd : Inntil 2000 NOK

Ja

Ja

70 NOK

200 NOK

Legzo bookmaker

50+

Opptil 300%

Ja

Ja

80 NOK

165 NOK

Mostbet, bookiesnorge.tv

50+

Opptil 3000 NOK

Ja

Ja

40 NOK

40 NOK

Fresh casino

40+

150% for første innskudd på 125 NOK

Ja

Ja

100 NOK

300 NOK

FAQ. Spørsmål og svar