Velkomstbonus kommer snart
Motta

Betsafe bonus – Velkomstbonus for sport

Hent bonus

Betsafe – en gigant på det norske markedet. De aller fleste i Norge har hørt om Betsafe. Dette er en bettingside på nett som virkelig har satt sitt preg i Norge. Mye av det skyldes at de tilbyr tjenester av ypperste kvalitet.

Du vil blant annet ha mulighet til å dra nytte av et spennende og attraktivt velkomsttilbud, som også skiller seg fra de fleste andre bettingsidene på markedet.

Sjekk ut vår Betsafe bonus anmeldelse og velkomsttilbudet som venter på siden deres for å finne ut alt du trenger å vite før du eventuelt åpner en konto.

Hva tilbyr Betsafe av velkomsttilbud for sport? 

Betsafe velkomstbonus tilbyr en nokså forskjellig variant enn det andre bettingsider tilbyr. Det er for så vidt svært positivt, og spillere kan nyte et svært attraktivt og nytenkende tilbud.

Nye spillere som oppretter en spillekonto på Betsafe Norge kan dra nytte av 250 kr gratisspill helt frem til de vinner. Bare gjør første innskudd på minimum 200 kr, motta 200 kr gratisspill og prøv lykken.

Dette gratisspillet vil bli kreditert hver mandag helt frem til du vinner. Det betyr med andre ord at hvis du taper vil du motta et nytt gratisspill påfølgende mandag.

Betsafe Bonus
Bonus250 gratis innsats til de vinner
EksempelSett inn € 20 og motta et gratisspill på € 50.
OmsetningN/A
BonustidInntil du vinner
Min. OddsN/A
Min. Innskudd€ 20

Slik aktiverer du Betsafe Sport velkomstbonus

Betsafe norge

Betsafe har gjort det svært enkelt for spillere å aktivere velkomsttilbudet som venter på siden deres. Brukervennlighet er utvilsomt i fokus og spillere kan dra god nytte av det. Følg trinnene nedenfor for å aktivere tilbudet:

  • Åpne en konto på Betsafe.
  • Når kontoen din er klar, gjør et innskudd på 200 kr for å få et gratisspill på 250 kr.
  • Spill med det aktuelle gratisspillet, og få et nytt gratisspill påfølgende mandag hvis du ikke vinner. Gratisspill krediteres hver mandag helt frem til du vinner.

Betsafe har en morsom og spennende vri på velkomsttilbudet for sport, og det er ingen tvil om at spillere vil få en herlig spillopplevelse når de drar nytte av bonusen som venter på Betsafe.

Bonusvilkår for Betsafe Sport velkomstbonus

betsafe velkomstbonus

Nedenfor har vi samlet noen av de viktigste bonusvilkårene som gjelder på Betsafe. Vi har samlet disse for å gjøre jobben enkel for deg, og du kan raskt få oversikt over hvilke vilkår du må forholde deg til.

  • Tilbudet er kun tilgjengelig for norske kunder som har opprettet en ny konto på siden.
  • Innskudd med Neteller eller Skrill kvalifiserer ikke for velkomsttilbudet.
  • For å kvalifisere for tilbudet må spillere gjøre et innskudd på minimum 200 kr. Når det er gjort vil et gratisspill på 250 krediteres umiddelbart.
  • Det er ikke mulig å spille på trav og galopp med gratisspillene du mottar.

Som du kan se er vilkårene som gjelder på Betsafe bonuser nokså rettferdige. Det er ingen vilkår som stikker seg ut som veldig urimelige, og spillere har store muligheter til å hente hjem gevinster fra gratisspillene du mottar.

Les mer

Betsafe Norge

Hvordan registrere seg hos Betsafe

Hent bonus
Motta informasjon om alle bonuser via e-post
FAQ. Ofte Stilte Spørsmål