Velkomstbonus kommer snart
Motta

Beste VPN-vennlige Online Bookmakere

Å sette et spill skal være en morsom og spennende opplevelse, men det er viktig å sørge for at din online sikkerhet og personvern ikke er i fare. Vi presenterer de beste VPN vennlige online bookmakerne for 2024, som gir deg trygghet og frihet til å tippe på sport - trygt og sikkert, uansett hvor du er i verden.

Liste over VPN-vennlige online bookmakere

Rang Bookmakere Rating Bonus Få bonus
1
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
2
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
3
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 kroner
SpillLes anmeldelse
4
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 kroner
SpillLes anmeldelse
5
4.5/5
Velkomstbonus på 10 % gratisspill
SpillLes anmeldelse
6
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil 100 NOR
SpillLes anmeldelse
7
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil opptil 1400 kroner
SpillLes anmeldelse
8
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil 1500 NOK
SpillLes anmeldelse
9
4.8/5
100% Velkomstbonus hos opptil 100 euro
SpillLes anmeldelse
10
4.5/5
Velkomstbonus på opptil 17400kr
SpillLes anmeldelse

Bonuser i Norge

 • Bonus
  100% Velkomstbonus hos opptil 1000 KR
  Megapari vet at spillere liker litt ekstra å rutte med, og de gir nye kunder hos seg en god start…
 • Bonus
  150 % velkomstbonus opptil €2000
  Slotman er en superhelt, ikke bare i design og stil, samt maskot, men også i form av de herlige tilbud…
 • Bonus
  Lilibet Velkomstbonus
  Lilibet tilbyr en førsteklasses plattform for oddsspill, så det skulle bare mangle at de ikke hadde en skikkelig bonus til…
 • Bonus
  888Sport – Velkomstbonus for sport
  888Sport er en bettingside med lang fartstid i bransjen. De er kanskje ikke de mest kjente og populære blant norske…

Hva er en VPN og hvordan fungerer den?

En VPN, eller Virtual Private Network, er en viktig tjeneste som mange internettbrukere bruker for å forsterke sikkerheten på sin online aktivitet. Den fungerer ved å kryptere dine online data, som beskytter informasjonen din mot potensielle hackere og snushaner. Den skjuler også din IP-adresse, som er din unike online identifikator, noe som gjør deg praktisk talt anonym på internett. Dette er spesielt nyttig for online betting, da det gir deg muligheten til å få tilgang til bookmakere og spill som kanskje ikke er tilgjengelige i din geografiske beliggenhet. Slik er også VPN ettertraktet for å komme rundt disse ulike geo-spesfikke begrensningene.

Hvordan velge den beste VPN-tjenesten

VPN-vennlige online bookmakere

Når det gjelder å velge den beste VPN-tjenesten, er det flere viktige faktorer du bør vurdere:

 • 1

  Personvern

  En god VPN-tjeneste bør ha sterke krypteringsprotokoller for å sikre at dataene dine ikke kan snappes opp av uvedkommende. Dette er viktig for å beskytte både din personlige og finansielle informasjon, spesielt når du driver med online betting.

 • 2

  Har en Kill Switch

  En Kill Switch er en funksjon som automatisk kobler enheten din fra internett hvis VPN-tilkoblingen faller. Dette sikrer at dataene dine forblir trygge, selv om VPN-tjenesten midlertidig er nede.

 • 3

  Ingen datagrense

  For de som ønsker å spille over nettet jevnlig, er det viktig å velge en VPN-tjeneste uten datagrenser. Dette gir deg muligheten til å plassere spill så ofte du vil, uten å bekymre deg for å overskride noen datagrenser.

 • 4

  Kjører dataprotokoller

  De beste VPN-tjenestene kjører OpenVPN og WireGuard, som er kjent for sin hastighet og sikkerhet. Disse protokollene sikrer at dataene dine forblir private og sikre, uansett hvor mye du satser.

 • 5

  Støtte for flere enheter

  En annen viktig funksjon å se etter er støtte for flere enheter. Dette lar deg bruke samme VPN-tjeneste på tvers av flere enheter, noe som betyr at du kan plassere spill på din stasjonære PC, laptop, nettbrett eller smarttelefon med samme VPN i bakgrunnen.

 • 6

  Blokkerer annonser

  Ingen liker å bli bombardert med annonser når de prøver å lese oddsen. Heldigvis har mange VPN-tjenester innebygde annonseblokkere, noe som gir en bedre internett og betting opplevelse.

Gir det mening å bruke en VPN for betting?

Bruken av en VPN har flere fordeler for online betting. Noen nøkkelpunkter inkluderer:

 • Forbedrer online personvern: Når du satser online, er det avgjørende å beskytte din personlige og finansielle informasjon. En VPN hjelper med å sikre dette ved å kryptere dine data og skjule din IP-adresse.
 • Tilgang til geografisk begrensede bookmakere og spill: Hvis du bor i et område hvor visse bookmakere eller spill ikke er tilgjengelige, kan en VPN gi deg tilgang til disse ved å skjule din faktiske plassering og simulere at du befinner deg i et annet land eller region.
 • Forbigåelse av internett sensur eller restriksjoner: I noen land kan internett sensur eller andre restriksjoner forhindre deg i å få tilgang til visse betting nettsteder. En VPN kan hjelpe deg med å omgå disse restriksjonene, slik at du kan plassere innsatsene dine uavhengig av din faktiske plassering.

3 Beste online VPN for tipping

 • 1

  ExpressVPN

  Med lynrask hastighet, toppmoderne sikkerhet og en svært brukervennlig grensesnitt, er ExpressVPN det perfekte valget for online betting.

  expressvpn Bookmakere
 • 2

  NordVPN

  Med sin sterke vekt på personvern og sikkerhet, samt en brukervennlig grensesnitt, er NordVPN et sikkert valg for de som tar online betting seriøst.

  NordVPN bookmakere
 • 3

  Surfshark

  Som en rimeligere VPN-alternativ, tilbyr Surfshark en solid VPN-tjeneste som er ideell for online betting, helt uavhengig av budsjett.

  Surfshark bookmakere

Hva er forskjellen mellom en GRATIS og BETALT VPN?

Valget mellom en gratis og betalt VPN kommer ofte ned til dine individuelle behov og prioriteringer. Det er mange VPN tjenester å velge blant, og disse kommer med ulike abbonementer. Videre er det også flere online, og gratis, tilbydere av VPN tjenester. Desverre er disse sjeldent det beste valget - og ikke bare fordi det går tregere som vi ser under.

Gratis VPNBetalit VPN
Begrenset hastighet og dataUbegrenset hastighet og data
Kan spore og selge dine dataHar en streng ingen-loggføring-policy
Fylt med annonserIngen annonser

Fordeler og Ulemper

Det er en rekke fremtredende pluss ved å benytte seg av VPN. Ettersom dette maskerer din tilstedeværelse på nettet så får du også en sikrere bruk av dine tjenester, inkludert online betting. Derimot så er det noen minuspunkter, der fremtredende er at noen bookmakere vil stenge deg ute dersom du benytter en VPN og det oppdages, og også at noen VPN tilbydere beholder en logg over din aktivitet, samt at teknologien kan sinke nettforbindelsen.

I korte punkter kan vi trekke frem:

Fordeler
 • Forbedrer online personvern
 • Beskytter personlig informasjon
 • Låser opp geo-begrensede innhold
 • Gir anonymitet
Ulemper
 • Kan sakke ned internettforbindelsen
 • Noen VPN-er kan beholde logger
 • Kan lede til konflikt med bookmaker
FAQ. Ofte spilte nyheter