Velkomstbonus kommer snart
Motta

Cyber.bet – Velkomstbonus for sport

Hent bonus

Cyber.bet er en relativt ny bettingside som tilbyr sine tjenester for norske spillere. Siden ble lansert i 2019 og i løpet av årene har de tatt til seg god erfaring fra bransjen. Det har ført til at de nå tilbyr bonuser og tjenester av ypperste kvalitet.

Cyber.bet er ikke blant de mest kjente bettingsidene i Norge, men med det fantastiske velkomsttilbudet de byr på er det bare snakk om tid før de er å se blant de største aktørene.

Vi har tatt en nærmere titt på velkomsttilbudet de byr på. Sjekk ut denne artikkelen for å finne ut av du trenger å vite om hva som venter på Cyber.bet!

Hva tilbyr Cyber.bet av velkomsttilbud for sport? 

Cyber.bet er kanskje ikke den mest anerkjente og populære siden for å spille på sport i Norge, men de har definitivt gjort en god jobb med å tilby et attraktivt og konkurransedyktig tilbud som spillere kan dra nytte av.

Nye spillere kan nemlig dra nytte av 100 % bonus opptil 3000 kr. Dette er et av de høyeste maksbeløpene vi har sett for sport på markedet, og det er ingen tvil om at de vil tiltrekke seg mye oppmerksomhet på grunn av dette sjenerøse tilbudet.

Spillere kan dermed aktivere hele 3000 kr bonus. Det gjør de ved å sette inn 3000 kr, noe som totalt vil gi dem hele 6000 kr å spille på sport med.

Slik aktiverer du Cyber.bet Sport velkomstbonus

Cyber.bet gjør alltid sitt ytterste for at spillere på siden deres skal få en smidig og flott opplevelse. Det innebærer blant annet å gjøre prosessen for bonusaktivering enkel og grei, noe de for så vidt har løst på en veldig god måte. Sjekk ut trinnene som må følges nedenfor:

  • Du må først opprette en spillekonto på Cyber.bet. Det gjør du ved å trykke på registreringsknappen som er å finne på siden.
  • Når du har opprettet en konto aktiverer du tilbudet helt enkelt ved å gjøre ditt første innskudd. Det er også viktig å merke seg at du må fylle inn koden BOOKBET for at tilbudet skal legges til.
  • Når det er gjort vil du motta bonusen og du kan begynne å spille på dine favoritter.

Selv om de aller fleste bettingsidene i dag ikke bruker bonuskoder for å aktivere tilbud, er det heller ikke noe som setter en demper for opplevelsen på Cyber.bet. Du kan fortsatt raskt og enkelt aktivere velkomstbonusen.

Bonusvilkår for Cyber.bet Sport velkomstbonus 

For å gi deg en rask oversikt over de viktigste vilkårene på Cyber.bet har vi samlet dem nedenfor. Sjekk dem ut og forbered deg på hva som venter når du spiller med bonuspenger.

  • Kun nye norske spillere kan dra nytte av dette tilbudet.
  • Du kan aktivere bonusen ved hjelp av mange forskjellige metoder, blant annet Visa, Mastercard, Skrill, Neteller eller Bitcoin.
  • For å motta bonusen må du gjøre ditt første innskudd på siden, i tillegg til at du må fylle inn bonuskoden BOOKBET.
  • Bonusen kommer med et omsetningskrav på 15 ganger, og kun innsatser med odds over 1.80 vil telle mot omsetningskravet.

Vilkårene på Cyber.bet er svært rettferdige, og spillere vil utvilsomt få god nytte av bonusen. Det er duket for en herlig start når du gjør ditt første innskudd på bettingsiden.

Les mer

Cyber.bet Norge

Hent bonus
Motta informasjon om alle bonuser via e-post
FAQ. Ofte Stilte Spørsmål