Velkomstbonus kommer snart
Motta

Rizk – Velkomstbonus for sport

Hent bonus

Vi har hatt gleden av å se nærmere på Rizk, et godt etablert selskap som tilbyr sine tjenester til norske spillere. De har vært på markedet i flere år, noe som er synlig når man ser på kvaliteten av det de tilbyr.

Rizk tilbyr ikke noe velkomsttilbud med fokus på sport, men de har et fantastisk utvalg av andre kampanjer og bonuser som spillere kan benytte seg av. Disse er alle fokusert på sport, så spillere kan dra god nytte av disse.

Rizk har også et fantastisk utvalg av sport og andre arrangementer som spillere kan satse på. De har noe for alle og enhver, og de dekker ethvert behov.

Les vår anmeldelse av Rizk og finn ut hva som venter deg når du oppretter en spillekonto og prøver lykken.

Hva venter nye spillere på Rizk? 

Nye spillere på Rizk har mange herlige bonuser i vente. For øyeblikket tilbyr imidlertid ikke Rizk et velkomsttilbud med fokus på sport, men de gjør opp for det ved å tilby andre spennende kampanjer spillere kan bruke i sportsseksjonen på siden.

Noen av tilbudene som venter inkluderer blant annet gratisspill, cashback og risikofri innsats. De tilbyr også tjenester som oddsboost og cash out, som utvilsomt vil komme godt med for spillere som ønsker å dra nytte av det lille ekstra.

Slik aktiverer du sportstilbud på Rizk

Det er svært enkelt å dra nytte av de ulike tilbudene for sport som venter på Rizk. I de fleste tilfellene er det tilstrekkelig å bare plassere en kvalifiserende innsats eller innskudd. Nedenfor er noen enkle trinn du må følge for å dra nytte av tilbudene som venter:

  • Først og fremst må du opprette en spillekonto. Det gjør du enkelt og greit i løpet av få minutter.
  • Velg deretter tilbudet ønsker å benytte deg av og følg instruksene anvist for å aktivere tilbudet.
  • Prøv lykken med ekstra goder!

Det er ingen tvil om at Rizk har gjort en god jobb med å gjøre bonusaktivering svært enkelt. Spillere kan nyte bonusene og tilbudene innen kort tid.

Generelle bonusvilkår på Rizk

Ettersom Rizk tilbyr flere sportsbonuser vil det naturligvis være ulike bonusvilkår som gjelder. Vi har imidlertid samlet noen av de viktigste vilkårene du må ta hensyn til.

  • Alle tilbudene som er å finne på Rizk har som formål å forbedre spillopplevelsen din. Ethvert forsøk på misbruke eller manipulere disse tilbudene vil ikke bli tolerert, og kan føre til at kontoen din blir stengt.
  • Ved eventuelle tvister, vil avgjørelsen Rizk tar være endelig.
  • Du må være 18 år eller eldre for å kunne opprette en konto på Rizk og dra nytte av tilbudene.
  • Tilbudene på siden er ikke tilgjengelige for spillere bosatt i Ontario i Canada.

Nå har du fått en gjennomgang i de viktigste vilkårene. Sørg imidlertid for å lese de aktuelle vilkårene for tilbudet du ønsker å aktivere.

Les mer

Rizk Norge

Hent bonus
Motta informasjon om alle bonuser via e-post
FAQ. Ofte Stilte Spørsmål