Velkomstbonus kommer snart
Motta

Unibet – Velkomstbonus for sport

Hent bonus

De aller fleste som spiller på sport i Norge har utvilsomt hørt om Unibet. Dette er en aktør som virkelig har satt sitt preg på markedet, og spillere elsker denne bettingsiden på grunn av de fantastiske tjenestene som tilbys.

Unibet byr også på et fantastisk velkomsttilbud som nye spillere kan dra nytte av. Dette tilbudet gir 200 % opptil 1000 kr, noe som utvilsomt er av det sjenerøse slaget.

Ikke nok med det, men det finnes også utallige markeder og idretter å spille på hos Unibet. De har noe for enhver preferanse.

Sjekk ut vår anmeldelse for å finne ut mer om hva som venter nye spillere på Unibet!

Hvilket velkomsttilbud for sport kan spillere dra nytte av på Unibet?

Unibet vet godt hva spillere er på utkikk etter og de har derfor et helt fantastisk velkomsttilbud med fokus på sport. Dette er et tilbud du sjelden vil se maken til, så sørg for at du ikke går glipp av det.

Nye spillere på Unibet vil nemlig motta hele 200 % opptil 2000 kr. Det betyr med andre ord at hvis du setter inn 1000 kr, vil du motta 2000 kr og totalt vil du ha hele 3000 kr å spille med på oddsen.

Dette er et tilbud som skiller seg fra andre bettingsider på markedet, mye på grunn av den store bonusverdien.

Hvordan aktivere velkomstbonusen på Unibet?

Unibet er synonymt med brukervennlighet. De har alltid spillerne i fokus og gjør sitt ytterste for at alle funksjonene og tjenestene på siden skal være så lett tilgjengelig som mulig. Derfor er det svært enkelt å benytte seg av velkomstbonusen, bare følg disse enkle trinnene:

  • Du må først opprette en spillekonto på Unibet.
  • Når du har opprettet en spillekonto må du gjøre et innskudd på minimum 100 kr for å aktivere bonusen.
  • Etter vellykket innskudd vil du motta bonusen automatisk. Lykke til!

Det tar ikke mange minutter fra du registrerer deg til du har ekstra penger å spille med på dine favoritter innen idrett på Unibet.

Generelle bonusvilkår på Unibet

Unibet er en anerkjent og pålitelig bettingside med sikkerhet og brukervennlighet i fokus. Bonusvilkårene som gjelder på bettingsiden er derfor svært rettferdige, i tillegg til at de er lett å finne frem til. Vi har imidlertid gjort det ekstra lett for deg ved å liste noen av de viktigste vilkårene nedenfor.

  • Tilbudet gjelder kun for nye norske kunder.
  • Minimumsinnskuddet for å aktivere bonusen er 100 kr.
  • Spillere vil motta 200 % bonus på sitt første innskudd. Maksimalt bonusbeløp er 1000 kr.
  • Kuponger som inneholder både live- og prematch-spill vil ikke telle mot omsetningskravet.

Som du kan se er bonusvilkårene på Unibet av den rettferdige sorten, og dersom du vinner med bonusen kan du enkelt gjøre et uttak av gevinstene dine så snart du fullfører omsetningskravet.

Les mer

Unibet Norge

Hvordan registrere seg hos Unibet

Hent bonus
Motta informasjon om alle bonuser via e-post
FAQ. Ofte Stilte Spørsmål