Velkomstbonus kommer snart
Motta

Hvordan tippe på Ice Hockey World Cup 2024


Ishockey Norge har mye å se frem til når Ishockey VM 2024 går av stabelen, der de beste ishockey betting sider tilbyr fantastiske odds og spill for fans å følge med på sin favoritt sport. Vi skal se på hvor du finner de beste odds på ishockey, og hvordan du deltar i spillet hjemmefra.

De beste Ishokey Betting sider for World Cup / VM

Rang Bookmakere Rating Bonus Få bonus
1
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
2
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 NOK
SpillLes anmeldelse
3
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 kroner
SpillLes anmeldelse
4
4.8/5
100% velkomstbonus opptil 2000 kroner
SpillLes anmeldelse
5
4.5/5
Velkomstbonus på 10 % gratisspill
SpillLes anmeldelse
6
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil 100 NOR
SpillLes anmeldelse
7
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil opptil 1400 kroner
SpillLes anmeldelse
8
4.5/5
100 % Velkomstbonus på opptil 1500 NOK
SpillLes anmeldelse
9
4.8/5
100% Velkomstbonus hos opptil 100 euro
SpillLes anmeldelse
10
4.5/5
Velkomstbonus på opptil 17400kr
SpillLes anmeldelse

Hvordan tippe på Ishockey odds online i Norge

Betting på ishockey VM 2024 hos en norsk ishockey betting bookmaker på nett er enkelt. Velg en anerkjent online bookmaker, vi sier hvem som er best litt lenger ned, og opprett en konto ved å gi personlig informasjon og sette opp et brukernavn og passord. Sett deretter inn penger på kontoen din ved å velge en innskuddsmetode som kreditt-/debetkort, e-lommebøker eller bankoverføringer. Deretter kan du navigere til ishockey VM delen av bookmakerens nettsted eller mobilapp og velge spillmarkedet du vil spille på, for eksempel vinneren, totalt antall mål eller poengspredningen.

 

Over and under Ice Hockey World Cup 2024

Spill på over/under er en populær type spill i ishockey, inkludert ishockey VM 2024. Dette spillet innebærer å forutsi om det totale antallet mål scoret i en kamp vil være høyere eller lavere enn et spesifikt tall satt av bookmaker.

Hvordan tippe på Ice Hockey World Cup 2023

Topp 5 Ice Hockey World Cup Bookmakere

Ishockey er en populær sport for bettingentusiaster, og mange online bookmakere tilbyr odds og markeder for ishockey VM. Her er de 5 beste ishockey betting sider du kan vurdere når du satser på det kommende verdensmesterskapet i ishockey:

 • Lilibet

  En relativt ny aktør innen betting på nett, men har raskt etablert seg som en anerkjent og pålitelig bookmaker for betting på ishockey. Det tilbys konkurransedyktige odds og et bredt spekter av markeder for verdensmesterskapet i ishockey.

  Lilibet tippe
 • Nordicbet

  Svært populær bookmaker for betting på ishockey, med et bredt utvalg av markeder for ishockey. Også livestreaming av noen kamper og en mobilapp for praktisk spill mens du er på farten tilbys.

  Nodricbet tippe
 • LeoVegas

  Velkjent bookmaker som gir en sømløs og brukervennlig spillopplevelse. Også her får man kombinasjonen av godt utvalg av odds og markeder for ishockey, og en mobilapp for enkel tilgang til tipping.

  Leovegas tippe
 • Betsafe

  Også en populær online bookmaker for sportsbetting, og den tilbyr et solid utvalg av markeder og odds for verdensmesterskapet i ishockey. Et trygt valg.

  Betsafe tippe
 • Unibet

  Veletablert bookmaker som tilbyr et stort utvalg av spillmarkeder for sportsentusiaster. Som de andre går deg i gode odds og markeder for Hockey World tournament, med mulighet for god mobilapp, og en rekke spennende kampanjer.

  Unibet tippe

Når og hvor er Ishockey World Cup 2024?

Det er ikke lenge til VM i ishockey 2024 - som vi kaller verdensmesterskapet i ishockey - arrangeres i Tsjekkia fra 10. til 26. mai 2024, i regi av Det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF).

Hva å tenke over når du Spiller på Ishockey World Cup 2024

Når du tipper på odds på ishockey VM 2024, er det flere viktige faktorer å vurdere. Noen av nøkkelfaktorene å vurdere er tidsplanen, spillernes generelle ytelse og tidligere kamper.

Tiddskjema / Timing

Noe av det viktigste å tenke på når du skal finne de å tippa på er tidsplanen. Du skal være oppmerksom på spilleplanen og hvordan de kan påvirke resultatene til lagene. For eksempel, dersom et lag har en stram timeplan med flere ishockeykamper rygg mot rygg, er fort spillere trøtte og kan spille dårligere. På den annen side kan et lag med en mer avslappet timeplan ha bedre uthvilte spillere, noe som kan føre til bedre prestasjoner.

Spillernes generelle ytelse

Den generelle prestasjonen til spillerne er også en avgjørende faktor å vurdere når du spiller på ishockey odds. Du må undersøke spillerne på hvert lag, inkludert deres tidligere prestasjoner, styrker, svakheter og spillestiler. Å ta hensyn til spillernes form før turneringen og eventuelle skader eller suspensjoner kan også hjelpe deg med å lage mer nøyaktige spådommer.

Tidligere kamper

En annen viktig faktor å vurdere når du tenker gjennom ishockey betting er de forrige kampene til hvert lag. Å analysere head-to-head rekordene og tidligere prestasjoner mot hverandre kan gi deg en god indikasjon på hvordan lagene sannsynligvis vil prestere i fremtidige kamper. Det er også viktig å ta hensyn til lagenes prestasjoner i gruppespillet, da dette kan hjelpe deg med å gi mer nøyaktige spådommer om deres prestasjoner i knockout-fasen.

Ice Hockey World Tournament 2024 Informasjon
🏆 Forrige Ice Hockey World Tournament vinnerCanada
🏒 Antall kamper for IIHF 202465
🥇 Flest Ice Hockey World Tournament gevinsterCanada (28)
🙌 Ice Hockey World Tournament 2024 oddsfavoritterCanada
🌟 IIHF Beste aktive spillereRoman Cervenka
💰 Beste BettingmarkedTotale spill

Liste over Topp Ishockey Odds og Tippe - sider for Ice Hockey World Cup betting

♻️ Beste Handicap Bookmaker for Ice Hockey World CupLilibet
⚡️ Beste Bookmaker for Live HockeyLeoVegas
💰 Beste Ice Hockey World Cup Odds BookmakerUnibet
☄️ Best Ice Hockey World Cup Free Bet BookmakerNordicbet
💯 Beste variasjon I markeder for Ice Hockey World Cup 2023Betsafe

Betting på Norge i Ice hockey World Cup 2024

For å satse på Norge. og å støtte norsk ishockey, kan du velge en bookmaker, navigere til Ishockey-delen og se etter Norge spillene for å plassere innsatsene dine. Norge regnes ikke som en favoritt til å vinne turneringen, så oddsen kan være høyere for deres spill. – Det betyr høyere utbetaling om de vinner.

Betting på Norge i Ice hockey World Cup 2023 bookiesnorge.tv

Potensielle Norge Lineups

Norges potensielle lagoppstillinger vil avhenge av spillerne som treneren velger. Noen nøkkelspillere å se opp for inkluderer Mats Zuccarello, Andreas Martinsen og Jonas Holøs.

Kamper til Norge

Norges kamper blir utfordrende, med tøffe motstandere som Canada, Russland og Sverige. Det er viktig å analysere de tidligere prestasjonene til Norge og deres motstandere før du setter noen spill.

Hva er sjansene for at Norge vinner?

Norge er ikke en av favorittene til å vinne, dessverre. De har imidlertid en historie med å forårsake oppstyr i store turneringer. Lagets sjanser til å vinne vil avhenge av deres prestasjoner, skader og form frem mot turneringen. Men, det ser ikke ut til at Norge vil være vinnere i år.

Populære Markeder for Ice Hockey World Cup Betting

World Cup i ishockey er en svært populær sportsbegivenhet, og den tiltrekker seg et enormt antall sportsbetting-entusiaster fra hele verden. Når det kommer til ishockey betting er det ulike markeder å velge mellom, og hvert marked tilbyr en annen type spillopplevelse. I denne delen vil vi utforske noen av de mest populære markedstypene for ishockey-VM-spill.

Moneyline

«Moneyline» er den mest populære og enkle typen sportsspillmarked, og den er også utbredt innen ishockey-tipping. I dette markedet må du velge laget du tror vil vinne spillet, og hvis spådommen din er riktig, vinner du innsatsen.

Puck Line

Puckline er en type spread-spill som er unik for ishockey. I dette markedet tildeler bookmakeren et spredning eller handikap til favorittlaget, og du må satse på om laget vinner med mer enn den tildelte spredningen eller ikke. Hvis det favoriserte laget vinner med mer enn den tildelte spredningen, er innsatsen en vinnende.

Over / Under

Over/Under er en annen populær markedstype innen ishockey-tipping, og det innebærer å forutsi det totale antallet mål scoret i en kamp. Bookmakeren vil sette et totalt antall mål, og du må forutsi om det faktiske antallet scorede mål vil være over eller under den angitte totalen.

Futures

Futures er en type langsiktig spillmarked, og det innebærer å spå vinneren av turneringen før turneringen starter. I ishockey kan futuresmarkeder være tilgjengelige for vinneren av turneringen eller vinneren av en bestemt gruppe. Oddsen i futuresmarkeder har en tendens til å være mer lukrative enn i andre markeder, men de kan også være mer utfordrende å forutsi.

Ice Hockey World Cup: Live-Betting

hockey verdensmesterskap 2023 tipping online live

Live-betting er en spennende måte å bli involvert i ishockey VM. Dette lar deg sette spill og gjøre tipping på ishockey underveis som spillet utfolder seg. Oddsen og markedene endres med spillet, slik at du kan dra nytte av nye muligheter. Du kan justere strategien din eller sikre innsatsene dine, og det gir et ekstra nivå av spenning til spillet. De fleste norske ishockey bookmakere tilbyr nå live, eller «in game» betting.

Populære betalingsmetoder

Når du satser på ishockey VM 2023, er det viktig å velge en betalingsmetode som er praktisk, sikker og effektiv. I denne delen skal vi utforske noen av de mest populære betalingsmetodene for sportsbetting og fordelene deres.

Kreditt- og debetkort

Kreditt- og debetkort er en populær betalingsmetode for sportsspill og er allment akseptert av bookmakere, og innskudd behandles vanligvis raskt. Det er imidlertid viktig å merke seg at noen banker kan blokkere transaksjoner til nettbaserte gamblingsider, så det er viktig å sjekke med banken din på forhånd.

E-lommebøker

E-lommebøker, som PayPal, Neteller og Skrill, er også en populær betalingsmetode for sportsbetting. De tilbyr raske og sikre innskudd og uttak og gir et ekstra lag med sikkerhet ved å holde betalingsopplysningene dine private.

Bankoverføring

Bankoverføringer er en trygg og pålitelig betalingsmetode. Men, de kan imidlertid være tregere enn andre betalingsmetoder, og det kan ta opptil flere virkedager å behandle dem.

Kryptovaluta

Kryptovalutaer, som Bitcoin og Ethereum, blir stadig mer populært som betalingsmetode for sportsbetting. De tilbyr raske og sikre transaksjoner og gir et ekstra lag med anonymitet, noe som gjør dem til et populært alternativ for personvernbevisste spillere.

hockey verdensmesterskap 2023 tipping online

Hvilken Bookmaker har de Beste Odds for Ice Hockey World Cup 2024?

Odds i sportsbetting representerer sannsynligheten for at et utfall vil skje, og høyere odds gir høyere potensiell utbetaling. Oddsen beregnes fra faktorer som lagform, skader og historikk. Europeiske odds, kjent som desimalodds, inkluderer den opprinnelige innsatsen og utbetalingen for et vinnende spill. En odds på 1,75 betyr en sannsynlighet på 57,14 % for at laget vil vinne.

 • Lilibet typiske odds
 • Nordicbet
 • LeoVegas 
 • Betsafe
 • Unibet

Topp 3 Ice Hockey World Cup Betting-Applikasjoner

App eller bare rett i mobilleser? Begge deler går godt nå for dagene hos norske ishockey betting sider og tilbydere.

 • 1

  LeoVegas App

  Her er alt designet for mobilbruk, og tilbyr en app som er enkel å navigere seg rundt om i.

 • 2

  Betsafe App

  Rask å installere og med den fulle oversikten du behøver.

 • 3

  Unibet App

  Herlig brukergrensesnitt og kjapp å bruke, det er hva Unibet stiller med i en app som er like god som å spille på stasjonær PC.

FAQ. Usein Kysytyt Kysymykset