Velkomstbonus kommer snart
Motta

Betsson – Velkomstbonus for sport

Hent bonus

Betsson er utvilsomt en av de største aktørene i Norge, og de har i en årrekke vært blant de mest kjente sidene for spill på sport. Norske spillere velger ofte denne bookmakeren, og det er ikke rart.

Dette er en bookmaker som har alt på stell. De har et fantastisk godt omdømme og er svært anerkjent i bransjen. De innehar en trygg og sikker lisens, som sørger for at spillerne til enhver tid kan spille uten bekymringer.

Betsson tilbyr også et bredt utvalg av idrett og sport man kan satse på, i tillegg til et hav av ulike markeder innen de forskjellige idrettsgrenene og arrangementene. Det passer ypperlig ettersom de tilbyr en attraktiv velkomstbonus for sport, hvor spillere kan aktivere opptil 1000 kr bonus.

Finn ut alt du trenger å vite om Betsson og velkomsttilbudet som venter!

Hvilken velkomstbonus kan du dra nytte av på Betsson? 

Betsson vet virkelig å skjemme bort sine nye kunder. Det er for så vidt også noe som er svært viktig i disse dager, ettersom at konkurransen mellom de ulike aktørene er svært stor. Alle kjemper om å tiltrekke seg nye kunder, og Betsson gjør en svært god jobb.

Spillere som foretrekker å spille på sport kan dra nytte av et velkomsttilbud som inkluderer en innskuddsbonus på 100 % bonus opptil 1000 kr. Det betyr at spillere vil få maksimalt ut av tilbudet ved å sette inn 1000 kr, noe som vil gi dem 1000 kr bonus.

Denne bonusen er tilgjengelig for spill på oddsen, livespill og hesteveddeløp. Du vil med andre ord ikke savne noen idretter eller markeder når det kommer til spill med denne bonusen.

Slik aktiverer du Betsson Sport velkomstbonus

Å aktivere velkosmtbonusen for sport på Betsson er en drøm. De har gjort prosessen svært enkel, og uansett om du er helt ny når det kommer til spill på nettet, vil du motta bonusen din innen kort tid. Bare følg disse enkle trinnene:

  • Åpne en konto hos Betsson ved å trykke på «Åpne konto»
  • Når kontoen din er ferdig opprettet trenger du bare velge oddsbonusen og sette inn minimum 100 kr.
  • Betsson matcher deretter ditt første innskudd opptil 1000 kr. Prøv lykken med ekstra å spille med!

Betsson byr på et enkelt, men fortsatt attraktivt velkomsttilbud som alle nye spillere fra Norge kan dra nytte av.

Betsson bonusvilkår Sport velkomstbonus og Kasino

Betsson har gjort sitt ytterste for å gjøre all informasjon om bonusvilkår så synlig som mulig. Det har de gjort en god jobb med også, og informasjonen er lett tilgjengelig på siden. For å gjøre jobben ekstra lett for deg har vi i tillegg ramset noen av de viktigste bonusvilkårene her:

  • Velkomstbonusen for sport gjelder kun for nye spillere bosatt i Norge.
  • Bonusen kommer med et omsetningskrav på 8 ganger, og kun spill på oddsen eller hesteveddeløp med en odds på minimum 1.50 gjelder mot omsetningskravet.
  • For å aktivere bonusen må du gjøre et innskudd på minimum 100 kr.
  • Bonusen forfaller etter 30 dager dersom omsetningskravet ikke er møtt innen den tid.

Betsson har utvilsomt svært rettferdige omsetningskrav, og du har gode muligheter til å fullføre disse for å kunne låse opp bonusen.

Les mer

Betsson Norge

Hvordan registrere seg hos Betsson

Hent bonus
Motta informasjon om alle bonuser via e-post
FAQ. Ofte Stilte Spørsmål