Velkomstbonus kommer snart
Motta

ComeOn – Velkomstbonus for sport

Hent bonus

ComeOn er et svært kjent og populært navn i Norge. Det er få norske spillere som ikke har hørt navnet, og hvis de ikke har gjort det, er det virkelig på tide at de gjør det. ComeOn tilbyr fantastiske tjenester for spill på sport på nettet, i tillegg til flott kampanjer og bonuser.

De byr på et særdeles attraktivt velkomsttilbud, som inkluderer hele 500 % bonus. Dette er et tilbud norske spillere kan dra nytte av når de gjør sitt første innskudd. Vi vil se nærmere på dette velkomsttilbudet i denne artikkelen.

Sjekk ut artikkelen for å finne ut mer om hva ComeOn har å by på til sine nye kunder.

Hvilken velkomstbonus for sport kan du aktivere på ComeOn? 

ComeOn er som nevnt en av de mest populære sidene for å spille på sport på i Norge. Det er heller ikke rart når man ser hvordan de belønner sine nye kunder. Alle spillere som gjør sitt første innskudd vil motta 500 % bonus opptil hele 500 kr.

For nye spillere kan et slikt tilbud virke forvirrende, men det gir spillere helt enkelt 500 kr bonus hvis de setter inn så lite som 100 kr. Det er med andre ord et svært attraktivt tilbud, som trygt sagt gir god valuta for pengene.

Spillere som drar nytte av bonusen kan bruke den til å spille på sine favoritter på oddsen, og dette tilbudet gir dem mye mer å spille med.

Slik aktiverer du ComeOn Sport velkomstbonus

Velkomstbonusen på ComeOn er svært enkel å aktivere. ComeOn har alltid fokus på brukervennlighet, noe som definitivt gjenspeiler seg i både registreringsprosessen og prosessen for å aktivere velkomstbonusen. Bare følg disse enkle trinnene:

  • Du må først opprette en konto på ComeOn.
  • Når du har opprettet en spillekonto må du gjøre ditt første innskudd. Du velger selv hvor mye du vil sette inn, men vær oppmerksom på at maksimal bonus er 500 kr.
  • Når innskuddet ditt er gjennomført vil du motta bonusen din med en gang. Lykke til!

Det er liten tvil om at ComeOn byr på et konkurransedyktig og attraktivt velkomsttilbud. Norske spillere vil utvilsomt få mye glede av tilbudet.

Bonusvilkår for ComeOn Sport velkomstbonus 

For å gjøre det svært enkelt for deg å vite hva som venter når det kommer til bonusvilkår på ComeOn, har vi samlet noen av de viktigste vilkårene nedenfor:

  • Tilbudet er tilgjengelig for alle nye spillere som gjør sitt første innskudd.
  • Omsetningskravet som gjelder er 8 ganger, noe som gjelder både bonus- og innskuddsbeløp.
  • En minimumsodds på 2.00 er påkrevd for at innsatsen skal kvalifisere mot omsetningskravet.
  • Bonusen er gyldig i 30 dager etter aktivering.

Mange spillere vil nok synes at omsetningskravet på ComeOn er i høyeste laget, noe vi for så vidt kan være litt enige i. Den ellers gode opplevelsen på siden veier dog opp for det.

Les mer

ComeOn Norge

Hent bonus
Motta informasjon om alle bonuser via e-post
FAQ. Ofte Stilte Spørsmål